Kósa Lajos támogatja, hogy népszavazás legyen az aktív eutanáziáról

2023. december 12. 17:03

Örülünk minden támogatásnak!

2023. december 12. 17:03
null
Bedő Dávid
Bedő Dávid
Facebook

„Kósa Lajos támogatja, hogy népszavazás legyen az aktív eutanáziáról.

Örülünk minden támogatásnak, döntsünk közösen ebben a pártérdekek felett álló kérdésben!”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hattori
2023. december 13. 21:34
na ez legalább egy fontos társadalmi kérdés, hadd válaszolja meg a nép. bár vannak kétségeim az érvényességéről. az emberek nem mennek el ilyen szavazásokra, amíg nem érzik a súlyát a saját életükön.... de kérdem én, halt már meg rokonod kínok között???? elnézted nyugodt szívvel a a szenvedését? amíg az ember nem kerül ilyen helyzetbe, addig nem is érdekli a dolog. az ember a saját betegségével sem foglalkozik, amíg komollyá nem válik.... szóval, egy ilyen kezdeményezés tuti sikertelenségre van ítélve.
Hattori
2023. december 13. 21:28
csakis végstádiumos állandó fájdalmak közt lévő emberek számára engedélyezném, és olyanok számára, akik ágyban fekve kénytelenek vegetálni kiszolgáltatottan, magatehetetlenül, lebénulva.
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2023. december 13. 14:08
megint sok volt a feles - lajos?
Boruss Demeter
2023. december 13. 08:50
Kósa a népszavazás gondolatát támogatja, nem az eutanázia ötletét. Először is elegendő aláírást kell összeszedni egy népszavazás kiírásához, aztán ez ún. "véleménynyilvánító népszavazás lenne, ha összejön. És egy népszavazáson nemet is lehet mondani, csak szólok...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!