Kisnyuszi lett a „nagyvadból”: megint menekülőre fogta Karácsony (VIDEÓ)

2023. december 01. 20:41

Pedig nem is a közlekedési káoszt okozó hóhelyzetről kapott kérdést.

2023. december 01. 20:41

Elakadt a szava Karácsony Gergely főpolgármesternek, amikor Bohár Dániel rákérdezett a Tordai Csaba ügyvédi irodájában találtakra.

Mint ismert, Karácsony szövetségesének irodájában írhatták alá azt a tíz jegyzőkönyvet, amelyeket a hatóságok lefoglalhattak a 99 Mozgalom gyanús pénzügyeivel összefüggésben.

Ezt is ajánljuk a témában

A mozgalommal kapcsolatos botrány kirobbanása azután történt, hogy a Nemzeti Információs Központ (NIK) nyilvánosságra hozta a mozgalom külföldi kampányfinanszírozását vizsgáló jelentését. Ebben szerepelt, hogy 

Karácsony Gergely által alapított egyesület számlájára 506 millió forint érkezett, főként euróban és angol fontban.

Az összeg forrása és felhasználása gyanús, az eljárás során pedig kiderült, hogy Karácsony által emlegetett mikroadományokmértéke nem felel meg a valóságnak.

 

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. december 02. 17:42
Azt azért érdemes lenne észre venni, hogy a nagy pénzmosoda működtetői közül még senki nem lett meggyanúsítva, nem lett előzetesbe baszva, hogy holmi vádról, elítélésről ne is írjak. A gigantikus pénzmosási ügyben nem ismertek a köz előtt a banki pénztárosok, a befizetők, a pénzt felvevők, a zsidó bankfiókvezetők, a banki zsidó biztonsági főnökök és persze a zsidó bankvezérek sem. Nem ismertek továbbá a köz előtt máig azok, akik a pénzeket felhasználták, továbbutalták, megkapták. A sok nernyik balfasz pedig beszopja a heti hétszeri sunyi propagandát arról, hogy 2 éve nyomozgatnak egy olyan ügyben, amit a titkosszolgálatoknak, a NAV-nak és banki biztonságért felelős embereknek a pénztárostól a fiókvezetőn át a biztonsági főnökig vakon és siketen asszisztáltak végig. Megérdemlitek balfaszok! A sunyi vétótlan köpcös gecinél nem azt kell figyelni, amit hazudozik, hanem azt, amit csinál!
KBA98
2023. december 02. 11:34
A börtön egy jó hely neki! Ott sokat tud majd elmélkedni a hazaárulásról, a város elárulásáról, a pénzosztásról és egyéb nyalánkságokról!
Búvár Kund
2023. december 02. 10:35
Ahogy olvasom itt a libban, szélbalos aktivistákat, azt várnák Bohártól, hogy azt kérdezze Geli bölcsistől "milyen volt a reggeli kakó gelgőke?"
Teréz Pitykéz
2023. december 02. 09:18
már a Magyar nyelvet is hiperpasszívan használja … fajankó
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!