Kiderült: ilyen idő lesz karácsonykor

2023. december 02. 18:29

Egyre biztosabbak lehetünk abban, lesz-e fehér karácsonyunk.

2023. december 02. 18:29

A legújabb előrejelzések szerint nem igazán várható havazás karácsonykor. Az Időkép 30 napos előrejelzése alapján az látszik, hogy a karácsonyi ünnepek alatt csapadék nélküli, 7-11 fokos nappali maximumok várhatók. Hasonló időt jósol a Köpönyeg is. Természetesen ezek még mindig nagyon távoli előrejelzések.

A lapunknak korábban nyilatkozó Németh Lajos már korábban is kifejtette, hogy a globális felmelegedés miatt évről évre egyre kisebb az esély arra, hogy igazi téli idő legyen karácsonykor.

Ezt is ajánljuk a témában

A nyitókép illusztráció. Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anegy_
2023. december 03. 10:33
Szerintem a szeszélyes időjárás majd eldönti, vagy a jó Isten! Vagy lesz, vagy nem lesz, mint az eu.
Ugandai Bubu
2023. december 02. 23:11
Nem ők végzik az előrejelzés technikai részét, hanem pl. az ECMWF a readingi központból vagy Olaszországból már talán. A szájtok kb. csak kiírják az oldalukra az ensemble átlagot és voilá. Ezek az oldalacskák önmaguktól legfeljebb béljóslásra képesek.
Zolotarjov
2023. december 02. 22:35
Utcai nindzsák..
robertdenyiro
2023. december 02. 22:32
Tévedés. Ez majd karácsony napján fog kiderülni. Most még legfeljebb üres találgatásokkal lehet az arra érdeklődést mutató közönséget etetni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!