Kiderült: ekkor dönt a Fidesz arról, kit indít a főpolgármesteri székért!

2023. december 13. 08:43

Megkérdeztük a miniszterelnököt.

2023. december 13. 08:43

„A mi döntésünket sem a személyt, sem az időpontot illetően nem tesszük függővé a másik oldal állapotától” – árulta el kérdésünkre Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke azzal kapcsolatban, mikor jelenti be a kormánypárt, kit indít (várhatóan) Karácsony Gergellyel szemben a főpolgármesteri székért.

Ezt is ajánljuk a témában

Tudatta: a Fidesz valamikor március elején szándékozik olyan döntést hozni erről, amit a nyilvánosság előtt is megmutathatnak. 

Aláhúzta ugyanakkor, szó sincs arról, hogy elengedték volna Budapestet, a Fidesz és a KDNP együtt a fővárosban is a legerősebb politikai formáció.

A teljes beszélgetés itt meghallgatható:

Nyitóképünkön Karácsony Gergely: MTI/Illyés Tibor

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2023. december 13. 14:04 Szerkesztve
Karácsony = Gyurcsány 2.0 „ . . . hazudtunk reggel, éjjel, meg este. . . . Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. .... És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. .... Ennyi tehetségünk van gyerekek. .... Nem tudunk, nem tudunk ennél többet és ennél jobbat. Nem leszünk rá képesek. Ha belegebedünk, akkor sem. " Karácsony megfogadta Gyurcsány tanácsát, hogy legyetek Gyurcsányok! Karácsony Gyurcsány lett! Éretlen, felelőtlen és megbízhatatlan ember az, aki nem veszi komolyan a munkáját és a munkájával járó felelősséget. Midkettőjükre igaz!
Gullwing
2023. december 13. 13:52
Pedig bpest népe megérdemelné még pár év ballibcsi uralkodást....
gyaloggos
2023. december 13. 13:46
MAKAPAKA 2! igen, sokat mondó az a fotó! DG TÜTTŐ helyettes elvtársnőre mutat, hogy Ő volt, övé a NINCSISBUSZ-TENDER! ÉN ott sem vagyok, ott sem voltam, MÁR MAGAMNÁL sem vagyok!
gyaloggos
2023. december 13. 13:44
reciproki! HÍVŐ ember nem pattan meg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!