Karácsony Gergely sem lehet annyira cringe, hogy Abbey Roadot csinál egy zebra átadásából

2023. december 03. 21:11

Először azt hittem, valami photoshop ez a kép.

2023. december 03. 21:11
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

„Először azt hittem, valami photoshop ez a kép, hiszen Karácsony Gergely sem lehet annyira cringe, hogy Abbey Roadot csinál egy zebra átadásából, de ott van a közösségi oldalán és valaki tényleg jó ötletnek tartotta, hogy Abbey Roadba nyomják. Annyira friss!”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. december 06. 13:11
Nem tudhatom Karácsony, hogy neked e város mit jelent, Nékem szűkebb hazám e gyöngyszem, örök, ékes és szent. A sors cikcakkos útjain barangolván, ha újra megcsodálom, Praclid nyoma szívem csücskén oly rút, hogy falra mászom. Hát mit tettél bölcsömet ringató kis hazámmal te ripacs? A városunk fennségét akarókkal miért vagy oly makacs? Miért vagy mostoha Lánchidunkkal, hogy az már tragacs? Egy bohóc vagy Gergő, bár sapkádról hiányzik a pamacs. Árpádunk helyett te Gyurcsányt, e simlis kóklert kedveled, Benne kenyéradódat, pártolódat, utad egyengetőjét leled. Hazád, városod nincs neked, szemed a dícsfénybe réved, Eközben a bús a fenébe kiván téged elárvult pesti néped. Mert bölcs és hazádat szerető nem lévén, te lankadt manó, Egy személyben is murisabb vagy mint a jó Hacsek és Sajó. Mamlaszságban, balgaságban sehol nincs hozzád fogható, Se, ki bolsevista árulásra oly szószegön és rögvest kapható.
Lajoss
2023. december 06. 07:23
Trombi,amikor vidéken adott át egy zebrán egy sereg neres potentát,akkor hol voltál? Amúgy a karlengetés megy még? 😉
ügyvéd
2023. december 04. 21:58
szánalmas
survivor
2023. december 04. 12:59 Szerkesztve
Az ellenzék a CRINGE ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik