Karácsony Gergely helyettese ismét beismerte, hogy csődbe vitték a fővárost!

2023. december 07. 15:56

Tarlós Istvántól 214 milliárd forint tartalékkal vették át Karácsonyék a fővárost, mára viszont mínusz 5,4 millárd forinton áll a számla, vagyis: CSŐD!

2023. december 07. 15:56
Láng Zsolt
Facebook

Karácsony Gergely helyettese ismét beismerte, hogy csődbe vitték a fővárost!

2019-ben, Tarlós Istvántól 214 milliárd forint tartalékkal vették át Karácsonyék a fővárost, mára viszont mínusz 5,4 millárd forinton áll a számla, vagyis: CSŐD!

Hiába terelnek és másokat hibáztatnak nap mint nap, mára egyértelmű, felelőtlen gazdálkodásukkal elszórták a rájuk bízott pénzt.

Ahhoz, hogy megmentsük Budapest jelenét és jövőjét, a Gyurcsány-Karácsony koalíciónak mennie kell!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitóképen: Karácsony Gergely főpolgármeter. Fotó: MTI/Soós Lajos

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2023. december 30. 16:05 Szerkesztve
Z. Még ezek után is azt gondolja ez az idiótán vigyorgó vidékről migrált báb, hogy teljes hülyét csinálhat a támogatóiból🤦‍♀️... Annyira lenézi és semmibe veszi őket, hogy simán tönkre teszi a fővárost, nem törődve még a rá szavazó támogatóival sem!!! A lényeg, hogy a főnök slepje ki legyen tömve milliókkal... Akkor is, ha város csődbe megy... 💯👎🤨💤
Pusikas
2023. december 08. 16:30
Ajjj a kormány ja! De több 100 milliós jutalmakra fussa ? Hejjj itt biztosan nincs ellentmondás? Mártha imike egyszemélyben elvezeti az összes közműcéget, plusz a sajátjait is hómoffiszból a jachtjáról! Ezek zsenik! Elherdáltak több mint 200 Mrd forintot, külföldről kb 4 Mrd eurót kaptak, adományládákba csak úgy dől a lé!!! Te mégis mifaszról beszélsz?
tizennyolcfok
2023. december 08. 10:55
ma is csődbe jutott a főváros. a héten már harmadszor... ajjaj, mi lesz most? nyüszítsetek, gecik. élmény minden pillanata :)
gyurica
2023. december 07. 21:48
Úgy látszik a szabad városok szövetségében lopni is szabad...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!