Jön a Káderdűlőn szocializálódott Donáth Anna

2023. december 21. 16:29

Jön, de hogyan? Választással? Minek? Dehogy! Egyszerűen bejelentik, hogy holnaptól ő az elnök.

2023. december 21. 16:29
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„A királynő visszatér! A demokráciát és jogállamot lassan már kötőszóként használó párt színtelen, szagtalan, »ezt elb@sztam« vidéki srác elnöke helyett jön a Káderdűlőn szocializálódott Donáth Anna. Jön, de hogyan? Választással? Minek? Dehogy! Egyszerűen bejelentik, hogy holnaptól ő az elnök.

Elnökség? Ja, az már megvan: 

»Nem egyedül, hanem a párt legnépszerűbb politikusaiból álló elnökségi csapattal szeretnék visszatérni: Orosz Annával, Soproni Tamással, Hajnal Miklóssal, Bedő Dáviddal, Tompos Mártonnal és a jelenlegi alelnök Cseh Katalinnal« – írja a Rózsadomb pártjának tuti befutó elnöke. És ezek papolnak neked demokráciáról! Vicc az egész csapat. Azt javaslom, hogy 2024-ben küldjük el őket!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13-3
2023. december 29. 03:22
Miképpen Gyurcsány magát az Orbán-fóbiások falkavezérének, Dobrevet pedig a miniszterelnök-jelöltjüknek, Donáth Anna is akképpen, a pártbagázsa választóinak előzetes megkérdezése nélkül, egyszemélyben nem csupán kooptálta, hanem már jó előre ki is kiáltotta saját magát a Momentum elnökének, a kizárólag nekitetsző pártbajvívókat pedig az elnökségébe. Vagyis summa summarum összegezve, és magyarán szólva, végeredményben semmi új a Nap alatt! ket saját magát lta a Momentum elnökének saját magát és az elnökséget a Momentum t kooptá l s
dios1968
2023. december 25. 22:47
Miért? Vannak annyian, hogy érvényes lett volna a szavazás? Nem Akkor...
lefty67
2023. december 23. 16:26
A sok vak között találtak egy félesz..ööö...félszeműt!
pollip
2023. december 22. 09:56
Azt hitték, hogy tűzijáték várja a momentum régi -új elnökét:-) Nem kell választani, elég, ha kijelölik:-) a tagság majd csendben elviseli.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!