Iszonyú erővel pattant le a kamionról: a szalagkorlátnak ütközött (VIDEÓ)

2023. december 05. 10:24

Elképesztő baleset történt az M1-es autópályán a sűrű forgalomban.

2023. december 05. 10:24

Három félelmetes videót osztott meg a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. a Facebook-oldalán.

Rögtön a legelső felvételen azt lehet megtekinteni, hogy éjszaka, egy valószínűleg ittas sofőr az M3-as autópályán nekimegy egy villanyoszlopnak. Talán a második felvétel a legdöbbenetesebb. Nappal az M1-es autópályán a sűrű forgalomban egy belső sávban haladó autó célzott meg egy kamiont bal hátulról.

Az ütközésnek iszonyú következménye lett, mert az autó berepült a belső szalagkorláthoz.

Az utolsó felvételt a Kőröshegyi völgyhídról láthatunk. A sofőr vélhetően túl nagy sebességgel ment, magas rakománnyal és nem számolt az erős oldalszéllel. A tréler kibillent egyensúlyából és felborult. Szerencséjére nem jött mögötte senki és még a vontató kisbusz sem borult fel.

A felvételeket itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zrx8
2023. december 05. 12:25
remélem, a mercis be tudta fejezni az SMS-t
kulakman
2023. december 05. 10:29
Az utánfutóshoz annyit, igen húzhat hivatalosan ilyen futót, csak tudni kéne vezetni , meg ismerni a fizikát, nem sok eredeti moldvai ért hozzá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!