Ismét férjhez ment Vajna Tímea

2023. december 27. 22:16

Egy romantikus, tengerparti fotót osztott meg, melyen menyasszonyi ruhában sétál férje mellett.

2023. december 27. 22:16

Andy Vajna özvegye nemrég újból kimodta a boldogító igent üzletember kedvesének. Minderről Instagram-oldalán számolt be. 

Egy romantikus, tengerparti fotót osztott meg, melyen menyasszonyi ruhában sétál férje mellett.

Mint fogalmazott, „2023 tele volt váratlan meglepetéssel, megpróbáltatásokkal, örömmel, boldogsággal és mérhetetlen fájdalommal is, ahogy 2022 is..” 

Felidézte, hogy a kisfiúkat a születésnapja után elveszítette, csaknem 3 hónaposan. Mint kiderült a hasa a progeszteroninjekció miatt volt olyan nagy. „Ő volt a 4. angyalka, és beleéltük magunkat, hogy végre sikerült. 

Vajna Tímea ezuán azzal folytatta, hogy a nagy esküvő Montecitóban lesz ( vendégekkel), ha… 

„Úgy érzem feladtam, nem bírom tovább…de mégsem tehetem és szeretnék erőt adni azoknak a bátor szívű mamáknak, akik a veszteség súlyát cipelik, hiszen csak ők tudhatják igazán, mennyire fáj ez” – jelentette ki.

„Szeretethullámot küldök azoknak, akik szívükben hordozzák a mennyország egy darabját és bízom benne, hogy 2024 mindenkinek meghozza a boldogságot és áldást” – zárta gondolatait.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheik meg:

 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kislaci-2
2023. december 28. 22:48
segtbebasznam
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2023. december 28. 17:38 Szerkesztve
Isten nem ver bottal palácsik ribanc arra figyelj, nehogy a férjed megerőszakoljon
Chekke-Faint
2023. december 28. 16:42
Ráthonyi Zoltán az új pénzember, az egyik legnagyobb magyarországi kiskereskedelmi láncról, a Reálról ismertek. Cégük, az Alaszka Kereskedelmi Kft. a Reál Hungária Kft. egyik alapítója, élelmiszer- és vegyiáru kis- és nagykereskedelemre specializálódott.
Ad majorem Dei gloriam
2023. december 28. 09:22
Nem maradt víg özvegy. /OFF: Mandi szerkeszrők, ha lehet, kerüljétek az instagram linkeket, mert nem regisztráltak nem láthatják azokat, és emiatt nem akarok oda regelni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!