Ha valami furcsaság jelenik meg a következőkben bármelyik közösségi oldalamon, az nem én voltam

2023. december 10. 22:47

A Guardian cikk után nagyjából 99.9% hogy mind a két telefonom és az Samsung órám is meghekkelték.

2023. december 10. 22:47
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

A Guardian cikk után nagyjából 99.9% hogy mind a két telefonom és az Samsung órám is meghekkelték. Három eszköz ugyanis nem bolondulhat meg egyszerre. Nagyon vicces lett az új óraszámlap, igazán humoros.

Az kevésbé hogy Kb. 10 percig zárolta a képernyőjét a magántelefonom – nem tudtam hozzáférni, azóta gyakorlatilag nem működik.

Az MCC-s telefonom szép csíkos lett, és úgy zizeg időnként a képernyője, mint a Mátrix, de azzal legalább tudok telefonálni. Köszönöm ezt a kedvességet.

A Guardian azóta ha jól látom levette a nevem a cikkből, ez korrekt – de a kellemetlenkedésnek nem örülök, akárkitől is jött. Ez egy teljesen felesleges „figyelmeztetés” volt – nincs mire figyelmeztetni. Ha esetleg leszedték az infókat az üzeneteimből, akkor láthatják, az égvilágon semmi sem készül itt, egy normális think-thank beszélgetésen túl. Nem kell túlgondolni.

Ha valami furcsaság jelenik meg a következőkben bármelyik közösségi oldalamon, az nem én voltam. Se a Twitteren (X), se más platformon nem posztolok addig, amíg szépen át nem nézettem a telefonjaim – ez a jövő hét.

Na mindegy, ilyen ez a világ, megtörtént már sokkakal.

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. december 13. 10:03
Úgy csinál a csicska, mintha mindez újdonság lenne, holott maga is részese a dezinformációs propagandagépezetnek. Ez a csicskák sorsa demkó. Megérdemled.
masikhozzaszolo
2023. december 11. 14:45
Bizony van ilyen. A laptopon átcuccoltam HDD-ről SSD-re. A Win10 partíció átméretezője jó nagyot dolgozott, és az összes képet átkódolta és hozzátatt a kiterjesztéshez 4 betűt. Meg közölte, hogy visszakódolhatóm jó pénzért. Persze hiszi a piszi. Volt tartalékom, az összes dolog el van mentve egy mobil HDD-re. Visszaírtam, a gennyeseket meg letakarítotam. De bemászott mindenhova, registrybe, scheduléba, policiba, tűzfalba. Kapott új Win 10-et, pendrive indítással. A WINDOWS kódot meg nem is kérte, alaplap maradt, pedig azt is kimókoltam a művelet előtt. Hasznát gamer notbukk. CD sehol. De megoldottam.
Almassy
2023. december 11. 12:49
Celeb Demkó.
Nori70
2023. december 11. 10:56
Csak nem a Hano csoport, akik a huppat is meghekkeltek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!