Ezt csúnyán benézte Gyurcsány: alapvető EU-s kérdésekkel sincs tisztában az ellenzék vezére

2023. december 17. 10:22

Úgy tűnik, a DK-vezér nem követi az uniós fejleményeket.

2023. december 17. 10:22

Egy vasárnap reggeli Facebook-posztban elemezte Gyurcsány Ferenc a csütörtöki EU-csúcs eredményeit. A bukott miniszterelnök azt írta, „egyes verziók szerint egyenesen megzsarolták a kormányfőt, hogy ha tovább fenyegetőzik a vétóval, akkor ott helyben döntenek, hogy elindítják Magyarország ellen az úgynevezett hetes cikkely szerinti eljárást, ami ugye szavazati jogunk felfüggesztéséhez, mi több, az Unióból történő kizárásunkhoz vezethet”.

Minden bizonnyal terheltek az ellenzék vezérének mindennapjai, ezért nem halhatott arról, hogy a Sargentini-jelentés 2018-as elfogadásával már elindult az eljárás hazánk ellen.

„Biztos vagyok benne, hogy akit emberi, politikusi méltóságában ennyire megaláznak, aki nemzetének sorskérdésében ilyen drámai vereséget szenved, az gyorsan lemond és eltűnik a nyilvánosság elől. Mert ég az arca az elviselhetetlen szégyentől” – zárta bejegyzését a DK-vezér.

Forrás: Facebook

 

Nyitókép: Facebook

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX_Terminator
2023. december 18. 04:50
KO te faszfej! KO.
Krupp Skya
2023. december 17. 23:11
Gyurcsány megerőltette magát a felmosással.
Harley 1
2023. december 17. 21:38
Ez itt Feri. Retardált idióta. Te ne legyél Feri! :)
Hohokam
2023. december 17. 20:01
Istenem, az a degenerált arc, visszataszító pillantás, ízléstelen butik-karácsonyfa.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!