Dobrev leleplezte a titkos Gyurcsány-tervet, köszönet érte!

2023. december 06. 14:49

Pont ez az, amitől félnek a választópolgárok, hogy a balosok a Karácsony-féle vezetést, vezetési gyakorlatot szándékoznak kiterjeszteni az egész országra.

2023. december 06. 14:49
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Dobrev Klára a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a mai árnyékkormányülésre meghívta Karácsony Gergely főpolgármestert is. 

Ezt is ajánljuk a témában

...

Mindenki örülhet, hiszen végre Dobrev szavaiból kiderült az igazság.

Pont ez az, amitől félnek a választópolgárok, hogy a balosok a Karácsony-féle vezetést, vezetési gyakorlatot szándékoznak kiterjeszteni az egész országra. Ugyanis mindenki látta, tapasztalta Karácsony Gergely »áldásos« tevékenységét: közlekedési káosz, autósüldözés, eladósodó főváros, hatalmas jutalmak a haveroknak és titokzatos adományládák.”

Nyitókép: Facebook/Dobrev Klára

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lemez
2023. december 07. 11:08
Ezek ugyanazok.A húgyos korszakban leépúlt az ország mint heregeri vezetésével a főváros.Nincs egy fejlesztés négy év alatt amit a fóváros inditott a gerikarok mellett.
google-2
2023. december 06. 20:21
Sosem tudom, hogy ez a Karácsony fiú-e vagy lány, nagyra nőtt óvódás vagy felnőtt, szolga vagy vezető-e? Mintha csak a tér kitöltésére jelölték volna ki őt. És már a villamos is elütötte egyszer, nem?
llnnhegyi
2023. december 06. 15:58
Pelso j.! -:))) CEU!
Mandiner444hu
2023. december 06. 15:14
Az hogy a bolsevik Apró klán 2023-ban politikai tényező lehet Magyarországon a napnál világosabban mutatja hogy 1989-ben nem rendszer csupán módszerváltás történt hazánkban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!