Cidri lesz hétfő reggel, jól öltözzön fel!

2023. december 04. 07:07

Az előrejelzés szerint reggel -7, délután +1 fok körül alakul majd a hétfői hőmérséklet és a hét további részében sem lesz túl meleg.

2023. december 04. 07:07

Hétfőn érdemes jól felöltözni indulás előtt, ugyanis a köpönyeg.hu-n olvasható előrejelzés szerint reggel -7, délután +1 fok körül alakul majd a hőmérséklet.

Mint a szakértők tájékoztatnak: kedden sem zavartalan a napsütés, „eleinte északkeleten fordul elő hószállingózás, majd nyugaton, északnyugaton fordul elő vegyes halmazállapotú csapadék.” És nem is lesz sokkal melegebb: +1, +3 fok valószínű.

Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, amikor jön a Mikulás szerdán és „többfelé várható csapadék: északnyugaton, északon inkább havazás, havas eső, máshol eső, zápor”. Szerdán „reggel -2, délután +3 fok körüli értékeket mérhetünk” a köpönyeg.hu szerint.

Csütörtökön „főleg délnyugaton lehetnek sűrű ködfoltok”, ezekre érdemes figyelni az autósoknak. Aznap „a keleti tájakon szórványosan fordul elő havas eső, szitálás”, a levegő pedig „+5 fok köré melegszik” majd.

Pénteken is „erősen felhős, párás, több helyen tartósan ködös idő valószínű”. A hőmérséklet pénteken várhatóan „+3, +4 fok körül alakul”.

***

Nyitóképünk csupán illusztráció! Fotó: Pexels képe a Pixabay -en.

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ipolypart2
2023. december 04. 10:44
Cidri. Pár éve Zuglóban, a 3-s egyik megállójában azt kellett hallgatnom, hogy anyu szidja aput, mert nem figyelmeztette, hogy hideg van, de legalább, a metróval utaznának. Mert ő bizony gyengén öltözött föl. Na ennyit a Zuglói lakosokról, meg a választásaikról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!