A polgármesterjelölt védte meg a fenyőfaárust a késeléstől

2023. december 23. 16:57

Bereczki Miklós, Soroksár LMP-s polgármesterjelöltje és egy másik férfi azonnal odaszaladtak és kicsavarták a férfi kezéből a kést.

2023. december 23. 16:57

A Tátra téren található Pesterzsébeti piacon az egyik fenyőfaárushoz odalépett egy férfi és egy nő, majd hangos veszekedés kezdődött – számol be a Bahír. A két ember azt állította, hogy az árus egyik rokona megölte az unokájukat. A vita félbeszakadt, de nemsokára a férfi visszatért egy böllérkéssel, miközben azt kiabálta, hogy leszúrja az árust. 

Ekkor azonban megbotlott. Az LMP standja a fenyőfaárus mellett volt, Bereczki Miklós, Soroksár polgármesterjelöltje és egy másik férfi

azonnal odaszaladtak és kicsavarták a férfi kezéből a kést. 

Az LMP aktivistái ezután azonnal értesítették a rendőrséget, akik kivonultak a helyszínre.

Bereczi Miklós a portálnak elmondta, a rendőrség a kiérkezésüket követően felvették az elkövető adatait. Mint kiderült, a feldühödött férfinak valóban megölték az unokáit, de a hatóság emberei szerint a fenyőfaárusnak semmi köze nem volt a gyilkossághoz. A tettest már korábban elfogták.

Nyitóképünk illusztráció: MTI/Czeglédi Zsolt

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2023. december 23. 18:16
A cigány "virtus", ugye?
Tommaso
2023. december 23. 18:10
A történetnek az a különös pikantériája, hogy a fenyőfaárus fideszes volt. De csak volt, mert most az LMP- be belépésen gondolkodik. Mégiscsak egy élete van, amit a FIDESZ eddig tönkretett. :-))
Pandaka pygmaea
2023. december 23. 18:06
Na. Legalább csinált az LMP valami hasznosat is.
Kotucso
2023. december 23. 17:53
Karácsonykor mi a faszt standolnak ezek? Se családjuk, se valami hasznos dolguk? Semmirekellő, haszontalan söpredék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!