A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

A nemzeti konzultációs íven a „zsarolásra kértek támogatást”

2023. december 06. 17:09

Igaz ugyan, hogy erre a mocskos kis zsarolásra időközben ráébredtek.

2023. december 06. 17:09
null
Juszt László
Juszt László
Facebook

»Ideje volt, hogy kikérjük az emberek véleményét.« Miért is? Azt írja Orbán a Nemzeti konzultációs íven, hogy »Úgy kérnek Magyarországtól (mármint Brüsszel) további hozzájárulást, (Ukrajna számára) hogy hazánk jó ideje nem kapja meg a neki szerződés szerint járó uniós pénzeket.« Tegyük túl magunkat azon a csekélységen, hogy ezt a legfinomabban is csak zsarolásnak lehet nevezni, hiszen ez azt jelenti, hogy csak akkor szavazza meg az ukránoknak szánt segélyt, ha ezzel egyidőben megkapja a jogállami eljárások miatt visszatartott pénzt. 

Igaz ugyan, hogy erre a mocskos kis zsarolásra időközben ráébredtek, 

s visszakoztak, de a nemzeti konzultációs íven már nem tudtak változtatni, s a »zsarolásra kértek támogatást«. Az pedig csak hab a tortán, hogy az Ukrán támogatásról december 15-én dönt az Unió, Orbán pedig csak január 10-én tudhatja meg, hogy »mit akar a nép«. Vagy már előre tudja a Nemzeti konzultáció végeredményét?”

Kép forrása: Juszt László Facebook-oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nonszensz
2023. december 08. 09:42
Segghülye barom.
evass816
2023. december 07. 20:52
hülye!
akkor ki
2023. december 07. 18:46
Nemtom, mikor meglátom azt a kelt pofáját ennek a 3/3 as szarnak, úgy pofán vágnám! De nem süllyedek le a szintjükre!
nagymester-b-2
2023. december 07. 18:33
Most aztán jól lebukott az obbán. A tévé ügyvédje jól elkapta a grabancát. Ennyi volt megbukott, kész,nincs tovább. Az emberek ezután ferire szavaznak majd ez mán biztos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról