A miniszterelnök természetesen ma is hazudott

2023. december 21. 13:15

Arra hivatkozik, hogy nem tehet róla, őt 0-24 órában védeni kell.

2023. december 21. 13:15
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„A miniszterelnök természetesen ma is hazudott, amikor azt mondta, hogy törvényes volt, hogy »honvédségi« repülőgéppel repült toszkánai hosszú hétvégére a feleségével. Ez még a magyar törvények szerint sem törvényes, akkor sem, ha az ügyészség végül kimentette Orbánt. Arra hivatkozik, hogy nem tehet róla, őt 0-24 órában védeni kell és a szolgálatok biztosíthatják a védelme technikai feltételeit. 

Annyiban igaza van, hogy ha egy Trabantja lenne, a szolgálatok mondhatnák, hogy azzal nem mehet nyaralni, mert az nem biztonságos, adnak  inkább állami  autót alá. Csakhogy  egy menetrend szerinti járaton Orbán feneke pont ugyanolyan biztonságban van, mint a »honvédségi« Airbus-on. A többi utas rendkívüli biztonsági ellenőrzésen esik át (így Orbánnak kevésbé kell félnie, mintha egyszerűen végigsétálna az utcán az emberek között), a repülési szabályok pedig ugyanolyan szigorúak a közforgalmi repülésben, mint a katonaiban (sőt!).  

A miniszterelnök külföldi példákra is hivatkozott, bár konkrétumot nem mondott. Nos: az elmúlt évben bemutattam pl. az osztrák kancellár marokkói útját, aki még úgy is menetrend szerint repülővel ment HIVATALOS útjukra, hogy a kísérete egy része nem fért fel és átszállással ment utána. Ja, persze az csak a csóró Ausztria.”

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chief Bromden
2024. január 03. 18:05
Lófasz emelgető lásd Haider vagy Djindjics esetét. Ne akard megkönnyíteni a globalista diktátorok helyzetét.
syphax-2
2024. január 03. 18:04
TERMÉSZETESEN EGY NAGYBÜDÖS LÓFASZT A SEGGEDBE!
gebsi1
2023. december 24. 13:45
Megint igaza volt Hadházynak és persze természetesen itt sincs semmi látnivaló, pont úgy mint a legutóbbi "jurtás" videójánál sincs. A közpénz elherdálása, ellopása nem bűncselekmény Magyarországon......bizonyos körök/személyek esetében.
machet
2023. december 24. 11:59
Ó.a rakás sz@r már megint itt van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!