A Mediaworks Hungary Zrt. közleménye

2023. december 13. 20:52

A cégcsoport reagált Kovács Tibor, a Magyar Lapkiadók Egyesülete elnökénék és Havas Katalin, az MLE főtitkárának állásfoglalására.

2023. december 13. 20:52

A Mediaworks mint a Magyar Lapkiadók Egyesületének tagja megdöbbenéssel értesült arról, hogy Kovács Tibor, az MLE elnöke és Havas Katalin, az MLE főtitkára a Mediaworks tudta és jóváhagyása nélkül az MLE nevében egy olyan állásfoglalást és felszólítást juttatott el Novák Katalin köztársasági elnök hivatalához, amelyben a Magyar Országgyűlés nagy többsége által elfogadott szuverenitásvédelmi törvényt minősítik. 

A Mediaworks leszögezi, hogy Kovács Tibor az MLE elnökségének jóváhagyása nélkül ilyen akciót nem hajthat végre, így az állásfoglalásban leírtak legfeljebb az ő és Havas Katalin magánvéleményét tükrözik, akkor is, ha egyes kiadók támogatását utólag megpróbálják megszerezni. 

A Mediaworks felszólítja Kovács Tibort, hogy az egyesület nevében kiadott, de az elnökség által jóvá nem hagyott állásfoglalást nyilvánosan vonja vissza, ellenkező esetben a Mediaworks visszahívja tisztségviselőit, és kilép a Magyar Lapkiadók Egyesületéből.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Facebook

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. december 17. 22:21
Húha,az állampárt propaganda-gépezete beint.. Kemények vagytok,mint a gecis gatya…😂😂😂
alexandrosz-2
2023. december 14. 11:33
Ok. De ki választotta meg ezt a tetvet és a segédjét? Remélem hamarost ki lesznek baszva a picsába. Ja. Nem. Akciózgathatnak kedvükre továbbra is, míg lölő bandája bambán néz ki a fejéből.
Grogu
2023. december 14. 11:05
Tehát már véleményt, bírálatot, kérést sem lehet, mert az bántsa a szuverenitásunkat? Vagy ez most mi?
lájkbajnok
2023. december 14. 10:19
„amelyben a Magyar Országgyűlés nagy többsége által elfogadott szuverenitásvédelmi törvényt minősítik.” És? Nem szabad minősíteni, vagy mi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!