A budapesti 6 Euro valóban kicsit soknak tűnik

2023. december 21. 13:04

A magyar belpolitikai kommunikáció legfőbb igazodási pontjaivá a modernkori konzumidiotizmus szentélyei váltak.

2023. december 21. 13:04
Lattmann Tamás
Lattmann Tamás
Facebook

„Némi megütközéssel figyelem, hogy az elmúlt időszakban a magyar belpolitikai kommunikáció legfőbb igazodási pontjaivá a modernkori konzumidiotizmus szentélyei, az ún. »karácsonyi vásár« nevű borzalmak váltak, de ha már, akkor elmondanám, hogy a forralt bor 4 Euro körül van Brüsszelben, Frankfurtban, Párizsban, Aachen-ben és Bruges-ben (az elmúlt három hét során ezeken a helyeken volt alkalmam személyesen is megtapasztalni, lásd Instagram, ha valaki nem hiszi el), amihez képest a budapesti 6 Euro valóban kicsit soknak tűnik - de tény, hogy sehol nem a legendás Koccintósból készül...

Szóval kinemugrálbüdösromán, telexmenjenbukarestbe továbbá hamagyarországrajössznemerdkétségbevonni, hogyamienkalegjobb, mert Soros.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Cseh Katalin

Facebook

Idézőjel

Nektek ez mennyibe kerülne Magyarországon?

Nyitókép: MTI/Marjai János

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bp1964
2023. december 22. 16:42
Ki ez kifényezett konzumidióta seggfely? Szóval most az ilyen konzumhülyéket is fizetik a sorosék? Nem véletlenül hadházi 0.00?
Obsitos Technikus
2023. december 22. 08:37
Ha szeretném a forralt bort, kb. 1600-ból cakkpakk kijönne literje itthon. Nem értem, mi értelme van hidegben, állva, tolongva ennek az ötszöröséért forralt bort innya.
Obsitos Technikus
2023. december 22. 08:32
Mire gondolt a költő?
Krupp Skya
2023. december 22. 05:45
Kurvára hasonlítasz Hadházira, de csak fele olyan okos vagy mint az a félhülye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!