A bebogyózott Demszky pajtás a maoista elitcsapattal támad

2023. december 08. 21:27

Bródy meg megtanítja az ifjú KISZ-eseknek, hogy mi az a Vörös segély!

2023. december 08. 21:27
Mező Gábor
Mező Gábor
Facebook

„Most esett le, hogy mit akarnak Bródyék a Jelbeszéd 2.0-val, a csapat megint illegalitásba vonul! Ehhez kell a kódolt nyelv! Koncz Zsuzsa megkeresi volt apósának, Boldizsár elvtársnak a fegyverét, Bródy meg megtanítja az ifjú KISZ-eseknek, hogy mi az a Vörös segély! Ha szerencsénk van, valahonnan Gerendás Iván szolgálati fegyvere is előkerül, és akkor már csak Vámos Miklós Gerilla együttesére lesz szükség!

Bauer Tamás, Pető és a többiek előveszik a faterék kínzókészletét, Haraszti Miki és a bebogyózott Demszky pajtás a maoista elitcsapattal támad, majd menekül rendezetten, hogy végül a másoktól ellopott villákban találjanak menedéket. A megmaradt fasisztákat Vásárhelyi Mária rekedt rikácsolása és Dés László free-jazz-szólója oszlatja szét. A Janikovszky Béláról elnevezett börtön túlélői között népművelő Janikovszky Éva meseköteteket osztogatnak szét. Lesz nemulass!”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
altercat1
2023. december 10. 21:54
Recskabroki, a főkolompos "kommunisták" által három nemzedék óta átbaszott vulgármarxista proli történelmet magyaráz... Ilyen a kiskommunista betegség. Képesek voltak '94-ben a kifosztóikra, a népvagyon elrablóira szavazni. Vagy: ez a szarházi haszonélvező volt kádár, horn és elkúró idejében. Most meg nem fér hozzá a lopnivalóhoz. Budapesten sok az "éhes száj", az alját leszarja a böszme-geli banda.
BLaci
2023. december 09. 14:58
Hát igen, ez a hős komcsi éra pontos látlelete. Visítsanak a patkányok, mondhatnak akár mit, gúnyolódhatnak, óbégathatnak .... de mind tudjuk: az igazság már nincs bezárva, az elvtársak fogatlan száraz csontvázak, a Kádár-korszak ürülékei.
bölcsuhú
2023. december 09. 14:58
Aki olvass egy hozzászólást, az nézze már meg hogy mire következik! Az enyém ennek a szarházi moslékos reciprokiéra!
Takagi
2023. december 09. 14:56
Megszokott profi cikk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!