A balosokkal az a baj, hogy ott okoskodnak, ahol hinniük kellene

2023. december 14. 20:00

Akármi is az igazság, teljesen alkalmatlanok a magyar állam, a magyar nép képviseletére.

2023. december 14. 20:00
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„A balosokkal az a baj, hogy ott okoskodnak, ahol hinniük kellene és ott hisznek, ahol a polgári racionálitást vagy egyszerűen csak a józan paraszti észt kellene használniuk. 

Ez a helyzet a kívülről erőltetett ukrán csatlakozással is – hisznek benne, de nem számolnak, még rövid nem hogy történelmi távon sem hajlandóak utánaszámolni, tervezni vagy ha minden látszat ellenére ezt mégis megteszik és ennek ellenére támogatják ezt az őrültséget, akkor nettó hazaárulók.

Akármi is az igazság, teljesen alkalmatlanok a magyar állam, a magyar nép képviseletére!

2024-ben erről döntünk!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2023. december 16. 16:05
A balosok Nézem a Telexet, ami balos és Zöld. azt írja: Dánia 2025-től különadót vet ki a repülővel utazókra,.A cél az, hogy 2030-ra minden belföldi járat fenntartható üzemanyagokat használjon. És mikor száll le a gép? Vagy csak köröz, és ha elfogyott az üzemanyag?
nemecsekerno_007
2023. december 15. 08:38
És ott hisznek ahol gondolkodni kéne. Lásd.: Klímavédelem.
kokrowatz-0
2023. december 15. 03:27 Szerkesztve
nem mondtál semmit te buzi, észrevetted?
mreinstand-2
2023. december 15. 00:22
2024-ben (is) kizárólag orbán hatalmáról lesz döntés. A tétje az egésznek orbán hatalma, további uralkodása. Mindent, de mindent ennek rendelnek alá. Ha kell, akkor az összes pénzünket erre fordítják! Mert az köztudott, hogy a hatalmát nem a kimúlt Fidesz, hanem a közpénz, amit adóként befizetünk, abból finanszírozzák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!