A 24.hu főszerkesztő-helyettese: az ukrán EU-tagsággal kapcsolatban Orbán minden kritikája valós

2023. december 29. 22:45

Olyan problémákat nyitna ki, mint például az, hogy az összes közép-európai államnak jutó támogatást Ukrajnának kéne adni – mondta Bita Dániel.

2023. december 29. 22:45

Bita Dániel, Pető Péter, valamint Nagy József a 24.hu Háromharmad című műsorának évértékelőjén kitértek Ukrajna EU-s csatlakozásának anomáliáira, valamint ezzel kapcsolatban Orbán Viktor álláspontját is górcső alá vették.

Bita Dániel a lap főszerkesztő-helyettese szerint ahhoz képest, hogy „cinikusozták, gondolatnélkülisezték, műkeresztényezték” Orbánt, a migráció és Ukrajna kapcsán hisz annyira a jövőképében, hogy el merje mondani, hogy ő egyedül mond mást. 

Hozzátette azt is, hogy az Ukrán EU-tagsággal kapcsolatban Orbán minden kritikája valós. 

Valóban az a kérdés, hogy jobban jár-e Ukrajna azzal, hogy beígérjük neki a tagságot és közben ez évtizedes távlatban sem valósul meg. Olyan problémákat nyitna ki, mint például most az, hogy az összes közép-európai államnak jutó támogatást Ukrajnának kéne adni. 

Olyan szinten van minden gazdasági mutatóban az uniós átlag alatt, hogy a fejlesztési forrásokat csak Ukrajnának kéne adni és ez már a közép-kelet európai országoknak sem érdekük” 

– tette hozzá Bita.

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

 

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rocktoberi-2
2023. december 30. 13:06
Jé! Ez gondolkozik….
Hohokam
2023. december 30. 11:18
Nemsokára meglesz az első figyelmeztetés - elvtárs, kilógsz a sorból, hamarosan fenn lógsz a fán....
Syr Wullam
2023. december 30. 10:25
Srácok, még pár ilyen szereplés, és Varga Zoltánnak megoldódnak a rendőrségi problémái. Remember Győzike. 🤓
pollip
2023. december 30. 08:56
Eltelt annyi idő, hogy kínos számukra szembe menni a valósággal. Várom a folytatást:-)))) más témákban
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!