Wintermantel Zsolt: Karácsony Gergely Gyurcsány Ferenc legjobb tanítványa (VIDEÓ)

2023. november 24. 16:20

„Összességben több mint 400 milliárd forint sem volt neki elég, hogy biztonságosan működtesse a várost” – közölte a Fidesz-KDNP fővárosi frakciójának vezetője.

2023. november 24. 16:20

„Ne hagyjuk, hogy Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely még inkább tönkretegye a várost!” – erre szólított fel a Fidesz-KDNP fővárosi frakciójának vezetője az MTI-hez pénteken eljuttatott videójában.

Wintermantel Zsolt a főpolgármestert és a DK elnökét említve úgy fogalmazott, „még meg sem száradt a pecsét a Párbeszéd és a DK paktumán, Karácsony Gergely Gyurcsány Ferenc legjobb tanítványaként már ugyanazt csinálja mint eddig:

hazudik reggel, délben meg este, nem fejti ki az igazság minden részletét, siránkozik, másra mutogat”.

A kormánypárti politikus hozzátette: érdekes módon Magyarországon jobboldali és baloldali vezetésű önkormányzatok eleget tudnak tenni kötelezettségeiknek, ellátják feladataikat és befizetik az adót. „Karácsony Gergely pedig siránkozik és nem fizeti be az adót. Azt a szolidaritási hozzájárulást, amely a nehezebb sorsú települések megsegítésére, támogatására szolgál. Mindezt azért, mert az elmúlt 4 évben Gyurcsány Ferenc embereivel együtt kifosztották ezt a várost” – mondta a frakcióvezető.

Wintermantel Zsolt közölte: Karácsony Gergely elköltötte azt a 200 milliárd forintos tartalékot, amit a polgári kormányzás hagyott itt neki, és elköltötte azt a 200 milliárdos többlet-adóbevételt is, amennyivel többet szedett be, mint elődje.

Összességben több mint 400 milliárd forint sem volt neki elég, hogy biztonságosan működtesse a várost,

megcsinálja a fejlesztéseket. Sőt, odáig jutott, hogy már 50 milliárdos adóságba hajszolta Budapestet. Ennek véget kell vetni!” – jelentette ki Wintermantel Zsolt.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. november 25. 15:09
Zsolti,hiába,a főváros marad az írástudóké..😉
Tommaso
2023. november 25. 01:04
ORBÁN VIKTOR -- Rákosi Mátyás legjobb magyar tanitványa. Néhány téren már túl is tett nagy elődjén és példaképén.
fenris
2023. november 24. 18:21
Egy elbaszott sith-paródia ez a duó, Palpatine szerepében Fletó, a délceg, megrontott Skywalker pedig Kamugeli, persze pont azért paródia, mert képességeikben pont a fordítottjaik, de a bábozás és a lesüllyedés látványosan megvan :)
lájkbajnok
2023. november 24. 17:16
Újabb jelentkező a fideszes castingra?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!