Videón az Adaptive Hussars legizgalmasabb pillanatai

2023. november 14. 19:45

Másfél percnyi tömény akció.

2023. november 14. 19:45

Mint ismert, elkezdődött az elmúlt harminc év legnagyobb hadgyakorlata Magyarországon, Adaptive Hussars néven.

Az esemény legjobb elkapott pillanataiból a honvedelem.hu kedd este egy alig másfél perces válogatást közölt.

A képsorokon azt láthatjuk többek között, ahogy a katonai konvoj végigvonul a közutakon, majd egy éles vágással már terepen készült felvételek tűnnek fel, ahogy 

harckocsik és szállítójárművek vesznek részt a szimulációkban. 

De a tiszai átkelés és az ejtőernyős akció sem maradhatott ki a felvételből. Utóbbit maga Orbán Viktor miniszterelnök is megtekintette.

Ezt is ajánljuk a témában

Az akciódús összeállítást alább tekinthetik meg:

 

Nyitókép: honvedelem.hu Facebook-oldala

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csortu
2023. november 15. 09:09
Nagyon tetszik. A finn hadsereg nagyon sok éve dedikált csoportot tart fenn videók gyártására a különböző tevékenységeiről és hadgyakorlatairól, és ezeket a videókat aktívan terjesztik is a különféle szociális média csatornákon. Ennek is köszönhető, hogy az átlag finn számára a hadsereg működése nem valami mesekönyvbeli dolog, hiszen akit érdekel, az megnézheti pl a YouTubeon, hogy éppen mi zajlik, milyen technikák mennek, stb. Ennek is köszönhetően nagyon nagy a finnek hadseregükbe vetett bizalma, és a katonák nagyon népszerűek. Nagyon jó lenne valami hasonlót látni Magyarországon is, hiszen akár tetszik, akár nem, egy ország függetlenségét csak egy kellően karakteres hadsereg garantálhatja, ha az nincs, akkor bizony kívülről mondják meg, hogy bű e vagy bá.
Roadkill
2023. november 15. 02:22
odabaszunk zselének
Bell & Sebastian
2023. november 14. 23:17
Városi harc, he?
nagymester-b-2
2023. november 14. 22:06
A libsi hadsereg már biztosan készen áll. Fotel megigazítva, telefon 100%-on. Parancs kiadva, Indulhat a komment hadjárat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!