Tóta W. Árpád a gyermekvédelmi törvényről: A tufahülye fideszes hisz benne, hogy ezzel a gyerekek meg vannak védve!

2023. november 05. 08:28

A publicista kifejtette a véleményét a kiállítás-ügy kapcsán.

2023. november 05. 08:28
null

„Kénytelen kitiltani a Nemzeti Múzeum a 18 éven aluliakat, ugyanis a World Press Photo kiállításon többek közt melegek szerepelnek. Homoszexualitás megjelenítése valósul meg, és az ilyesmitől nálunk törvény védi a gyerekeket”kezdte meg véleménycikkét egy gyors helyzetismertetéssel Tóta W. Árpád. „Az elkövetésre Dúró Dóra rendőrspicli hívta fel a figyelmet, aki ezt az egész debil őrületet elindította egy mesekönyv ledarálásával. Akkor kellett volna kettéröhögni és elmesélni neki az úgynevezett kultúra sajátosságait. De míg ezt például ebben a rovatban mi megtettük, a Fidesz inkább lecsapott a forró témára, és törvényt csinált belőle. L. Simon László kultúrpolitikus pedig nagyokat kussolt eközben, elvégre párthűség is van a világon, és kellemes dolog egy olyan nagy múzeumot vezetni, ahol a World Press Photo is kiállít” – folytatta.

Azóta egyébként L. Simon megköszönte a hírverést, mint fogalmazott, „él és virul a nemzet múzeuma. Köszönjük, kedves Dúró képviselő asszony...”

Tóta W. megjegyezte Dúró könyvdarálásáról, hogy „eleve nem csinál ilyet könyvvel, aki továbbtanult, és van fogalma arról, hogyan működnek a művészetek”, a törvény kapcsán pedig így fogalmazott: „Mivel ez a törvény ennyire bornírt baromság, alig méltó említésre, hogy a slampos fasizmus elfelejtette létrehozni a működtetéséhez szükséges állami szervet. Most ki mondja meg, hogy a brit képregényt le kell fóliázni, az óriási buzifesztiválokat leíró Ószövetséget viszont nem? A helyi főispán? Csák János méltóságos uram? 

És ők mi alapján döntenek, hol olvasható az indoklás? Irodalomtörténész maga, vagy hogy számolta ki?”

Feltette a kérdést, mire a jó a törvény: „A kijelentett célját nem éri el, hiszen pont a fiatalok kedvenc platformjain eszköztelen. Két fontos funkciója mégis van. Az egyik természetesen, hogy a tufahülye fideszes hisz benne, hogy ezzel a gyerekek meg vannak védve. A másik, hogy intrikára alkalmas.”

Nyitókép: L. Simon László Facebook-oldala

 

Összesen 221 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2023. november 21. 13:31
A provokáció az intolerancia és a szocializálatlanság megnyilvánulása.
ProletarFC
2023. november 20. 03:54
Tóta W egymaga védi heroikusan a nemzetet a snecológusnak nevezett internetes zaklatóbandájának zászóshajójaként a pedofilnak kikiáltott Sodi ellen - a magyar nemzet egykori 2006-os krónikása bloggere ellen. Tóta tehát nemzeti hős volna? Majd az idő eldönti, a szörnyű utókor.
ornagyornagy
2023. november 06. 18:06
Téged már saját magadtól kéne megvédeni, szegény, szánalmas lúzer. A tufa egyébként nem hülye, hanem egy kőzet, te viszont, tótavé, mostanra tényleg segghülyévé küzdötted le magadat, pedig állítólag embernek születtél.
Mich99
2023. november 06. 15:53
Pedotóta idióta...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!