Reggeli bemelegítés

2023. november 10. 13:54

Őszinte csodálattal adózom Szilvay Gergelynek, amiért ezzel a fölényes, kiváló hűvösséggel képes írni erről az agyhalott hp-ról.

2023. november 10. 13:54
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

Reggeli bemelegítésnek ajánlom, kávé mellé, egyszersmind őszinte csodálattal adózom Szilvay Gergelynek, amiért ezzel a fölényes, Kiváló Baxteres hűvösséggel képes írni erről az agyhalott hp-ról.

A kedvenc részemet ki is emelem, ez az: »Nemrég a második vatikáni zsinatot hozta fel példának arra, hogy nincsenek ezeréves tanítások, majd mikor cserébe bedobam az 1600 éves hitvallást, aztán a zsinat saját kijelentését arról, hogy az egyház nem tanít újat, a teológus asszony a keresztényi szeretet és a párbeszédre való nyitottság jegyében letiltott. Amin jót derültem.«

Na, hát ennyit a hp »tudásáról«.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Képernyőfotó

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szutykok
2023. november 11. 10:36
Ma is milliárdokat sikkaszt a kurvád, sváb cigany?:D
abcugabcug
2023. november 10. 19:40
Önt a nyomtatott Népszabadság - ból ismerem, nagy utat tett meg, gratulálok.
goldie-2
2023. november 10. 19:28
Ki miben látja a kitörés lehetőségét. Ez a HP csak mélyen elnyomott, ugyanakkor a vallása által tiltott gondolatait tartja érdekesnek. Tipikus.
kuzmics
2023. november 10. 18:27
A hp nem ér ennyi karaktert.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!