Oszama bin Laden „Amerikának írt levele” elképesztően népszerű lett az amerikai TikTokon

2023. november 16. 20:51

A fiatal hozzászólók megdöbbenve kezdték el méltatni a dokumentumot.

2023. november 16. 20:51
Veszprémy László Bernát
Facebook

„Oszama bin Laden »Amerikának írt levele« elképesztően népszerű lett az amerikai TikTokon – írja a Rolling Stones. A terrorista szövegét eltávolították a The Guardian honlapjáról, miután 21 évvel publikálása után vezető anyag lett. A Guardian oldalán mindenfajta magyarázat nélkül annyi szerepel a cikk helyén, hogy azt tegnap leszedték. A TikTokon a fiatal hozzászólók megdöbbenve kezdték el méltatni a dokumentumot. »Most olvastam el... felnyílt a szemem« – írta az egyikük. Más fiatal TikTok-felhasználók is elismerően osztották meg a levelet, arra biztatva a követőket, hogy olvassák el.”

Nyitókép: Facebook

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. november 18. 04:16
Na és mi a cikk eszmei mondanivalója? Hol van ebben a zsidó szál?
connorj
2023. november 17. 14:48
EZ MÉG NÉPSZERŰBB: https://m.youtube.com/watch?v=rrpkzl9uyT4&t=7s&pp=ygUVUHV0aW4gaGluZHVzdGFuIHZpcmFs 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Aerion
2023. november 17. 11:57
Nekem senki ne merészelje megmagyarázni, hogy a sorosok, vagy a rotschildok egyenlősíthető egy Wladislaw Szpilmannal. Aki ilyet állít, az nem egyszerűen hülye, hazug, alja mocskos degenerált veszett állat gennyedék, az ilyen alak az emberiség ellensége. A moslék. És a mosléknak nincs kegyelem. Ők a felelősök a kialakult helyzetért, ők a felelősök a német nácizmusért is, és ők a felelősök mindazok haláláért, akik a következőkben fognak meghalni. Mert ők okozták a létezésükkel. Ezt az okot kell megszüntetni, és kellett volna már réges-régen.
Aerion
2023. november 17. 11:49
Azonban Izrael, ami kétezer év nem létezés után a zsidó Holucaustot követően újra létrejött, és faji megkülönböztető nemzetállamot hozott létre a Holocaustban elpusztított milliók halálát politikai tőkére váltva, nem fogja megadni magát. Harcolni fog. Fel fog lépni saját nemzetgyilkosai ellen is. Nem fogja olcsón adni a bőrét, ahogy a rómaiak ellen se. Harcolni fog. A zsidók célja Izrael újraalapításával a Harmadik Templom felépítése. A Harmadik templomnak pontosan ugyanott kell állnia, ahol az előző kettő. Nem állhat máshol. A Harmadik Templomot nem lehet felépíteni harc, és győzelem nélkül. Nem lehet felépíteni halál nélkül. A Harmadik Templom ÉLETE csakis a HALÁLBÓL táplálkozhat. A Harmadik Templom ellenségeinek teste az Izraelt övező iszlám vallású emberóceán, a koponyája az emberiségellenes nyugati moslék, az agya pedig a hitehagyott, Isten és fajtagadó sátánista moslékzsidó. Ez az ellenség. És mindig is ez volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!