Orbán Viktor: Brüsszel zsarolási kísérleteit zátonyra futtattuk!

2023. november 26. 09:56

Közösségi oldalán adott rövid értékelést a magyar miniszterelnök.

2023. november 26. 09:56

Hivatalos közösségi oldalán posztolt Orbán Viktor. A Fidesz 30. kongresszusa után a következő szavakkal foglalta össze a kormány elmúlt időszakban elért eredményeit:

„A béke oldalán maradtunk. Energiaellátásunk biztosított.

 A rezsicsökkentést, a munkahelyeket és a családtámogatásokat megvédtük, a háztartási energia itt a legolcsóbb Európában. A nyugdíjak értékét megőriztük, az infláció 10 százalék alatt. Brüsszel pénzügyi zsarolási kísérleteit zátonyra futtattuk, a gazdaság ismét nő, és még nőni is fog” – írja a magyar kormányfő Facebook-oldalán.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ízisz
2023. november 28. 14:15
Z. Az összes fizetett hazaáruló bérkommentelő cseléd legalja, akik itt nyáladzanak, vergődnek, hazudnak, kínjukban, mehetnek egytől egyig az apjukba vissza!!! 💯 Egy betűjük sem igaz a nyomorultaknak!! Vért izzadnak, mert a dollármédia gazda kizavarta őket és itt okádnak epét magukból, közben felváltva egymás szopják!!! Nem bírják elviselni az igazságot sem!!!💯🖕🖕🖕 😝😆💤
Fed74
2023. november 26. 17:58
Ennyi baromságot összehordani úgy, hogy közben nem röhögi el magát, na ehhez kell pofa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Irány a Türk tanács!!!
Fed74
2023. november 26. 17:14
A Ninja kínja!!!
Fed74
2023. november 26. 17:11
Aláírtál te ezzel kapcsolatban mindent Brüsszelben köcsög!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!