Nagy bejelentésre készül Gyurcsány Ferenc

2023. november 03. 14:46

A bukott miniszterelnök azt ígéri, november 8-án minden kiderül.

2023. november 03. 14:46
GYURCSÁNY Ferenc

Fontos bejelentésre készül Gyurcsány Ferenc. A bukott miniszterelnök közösségi oldalán azt írta, hogy „politikusként válaszokat keres”

A válaszok mögött emberek, történetek vannak. Meg rengeteg kérdés

– tettet hozzá. Majd úgy fajta, „másfajta kérdések és másfajta válaszok”.

Hát így, november 8-án minden kiderül!

– ígérte Gyurcsány Ferenc.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Deák Dániel

Facebook

Idézőjel

Az EP-választásra Gyurcsányék úgy tekintenek, ahol végleg kiteljesedhet a dominanciájuk a baloldalon, bedarálva mindenkit!

 ***

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. november 06. 11:41
A gyurcsányisták tönkretették az országot, széthúzást szítanak, be akarnak tagosítani bennünket a brüsszeli birodalomba, aminek Gyurcsány szeretne lenni a budapesti helytartója. Ahogy Heródes volt annak idején Róma Judeai helytartója. Minden gonoszságra készek a megyar nemzet ellen. Gyurcsány egy halálmadár, egy démon. A gyurcsányistákkal nem a kormánynak, hanem a magyarok tömegeinek kell szembeszállni. Aki egy DK-s rendezvényen tátja a száját az "Elhozzuk a reményt" és hasonló éktelenül badar és hazug népbutító szózatok hallatán, a hazája ellen cselekszik. Semmiféle rendezvényükön nem szabad résztvenni, semmiféle támogatásban nem szabad öket részeséteni öket, hazudozzanak össze bármit. Ök kártékony férgek. A Gyurcsány-Dobrev duó, és az egész DK is a magyarellenes oldal méreggóca. Ez a globál-bolsi-libsi ellenzék kimondottan a magyar érdekek ELLEN dolgozik. Az unióban mindent megszavaznak, ami Magyarországnak kárt okoz. Jobban gyülölnek bennünket, mint külföldi ellenségeink
Palatin
2023. november 06. 11:35
A SZEMLÖHEGYI DÉMON TÖREDELMES VALLOMÁSA: "Pofátlanul csak hazudtunk reggel, délben, este, Vajon a ti szemetekben ez oly szépen fest-e? Gyurcsány vagyok nem tagadom, a magyarok veszte, Ki oly sok ember boldogságát komiszul elcseszte. Adjál mégis egy újabb esélyt a kókler Ferónak, Még akkor is, ha unokáid ezért jól megrónak. Nálam csak a mutyi számít, nincs helye melónak, Megtehetem, bőröm vastag, mint egy csatalónak. Bár jól tudom, kívánjátok, hogy hamar kimúljak, Adja Isten, hogy még egyszer rátok szabaduljak. Megoldom a problémátok, mint még soha senki, Úgy éltek majd mint egy csöves, éhenkórász jenki."
akiaki
2023. november 05. 20:59
apjára hasonlít
moricka13-3
2023. november 04. 09:20
Ha a régi bűneik hosszú árnyékán túllépni már sohasem képes Gyurcsány végre - valahára valóban felfogta, hogy amíg világ a Világ lesz, neki/k/ itt már az Orbán-fóbiás megélhetési törpepártokkal és az álcivil-bagázsokkal, de nélkülük sem terem soha Babé, sőt az is meglehet, hogy ezúton jelenti be a távozás hímes mezejére való lépését a politikai közéletből, a többségi magyarság teljes megelégedésére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!