„Na ilyen se volt még” – így reagált Hidvéghi Balázs Soros fiának ukrán állami vezetőkkel folytatott tárgyalására

2023. november 17. 17:53

Soros György fia, Alex Soros a közösségi oldalán számolt be arról, hogy magas rangú, ukrán állami vezetőkkel tárgyalt Ukrajna EU-csatlakozásáról.

2023. november 17. 17:53

A Fidesz írásbeli kérdéssel fordul az Európai Bizottsághoz, miután Soros György fia ukrán állami vezetőkkel tárgyalt Ukrajna EU-csatlakozásáról – közölte Hidvéghi Balázs, a kormánypárt európai parlamenti képviselője az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában.

Hidvéghi Balázs felidézte: november 8-án „dicsekedett el” Soros György fia, Alex Soros a közösségi oldalán, hogy magas rangú, ukrán állami vezetőkkel tárgyalt Ukrajna EU-csatlakozásáról. 

A fotókon az is látszik, hogy míg az ukrán miniszterelnök mögött ukrán, addig 

Alex Soros mögött európai uniós zászló van, azt a nyilvánvaló látszatot keltve, hogy Alex Soros az Unió nevében tárgyalt 

– mondta az EP-képviselő, megjegyezve, „na ilyen se volt még”.

„Azt tudjuk, hogy Soroséknak sok szövetségesük van Brüsszelben, ahogy azt is, hogy pénzügyi érdekük fűződik Ukrajna EU-csatlakozásához a befektetéseik miatt, de 

azért az még sincs rendben, hogy egy senki által meg nem választott, amerikai üzletember tárgyaljon ukrajnai kormánytagokkal az uniós tagságról” 

– fogalmazott Hidvéghi Balázs. Hozzátette, a Fidesz írásbeli kérdésére „Brüsszelnek tisztáznia kell ezt, főként annak fényében, hogy a bizottság tagjai rendszeresen egyeztetnek a Soros-hálózat új vezetőjével”.

Ezt is ajánljuk a témában

(MTI)

Nyitókép: Alexander Soros Facebook-oldala


 

 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csányi Gyuri
2023. november 18. 20:50
A Soros-elnökség.
VeressZoltán
2023. november 17. 22:48
Két mocsok.
Ehetős Odó
2023. november 17. 20:08
Nincs itt semmi látnivaló. Hiszen régi gyakorlat, hogy egy senki által nem megválasztott, idegen kontinensen állomásozó nemzetközi pénzügyi és ideológiai terrorista rendszeresen begyalogolt Brüsszelbe, a szőnyeg szélére állította megvett csicskáit és helyszíni útmutatást adott nekik, hogy Európában merre van a előre. Bámulatos, hogy a demokráciára oly kényes libsiknek ehhez soha egyetlen szava sem volt, a dicséreten kívül, természetesen. A kis buzi annyiban fejlesztette tovább a vén terrorista módszereit, hogy már oda sem megy, hanem vagy magához rendeli a csicskákat, vagy távolból adja ki az utasításokat. Annak, hogy most ennyire exponálta magát, egyetlen oka lehet: jól állnak a muszkák és veszélyben látja U Krajinában tett befektetéseit. A földek jó részét már bukta, de meg kell erősítenie a pozícióit a maradék területeken.
kalapali2
2023. november 17. 19:48
Volodimirt max. a kék osztriga bárba lépteted be kiskancsó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!