Most megdöglesz! – aranygyűrűt akartak rabolni Miskolcon egy idős nőtől

2023. november 29. 07:25

Sorsod, Borsod? Az elkövető is nő volt.

2023. november 29. 07:25

Az ugyeszseg.hu arról ír, hogy vádat emeltek egy nő ellen rablás és súlyos testi sértés bűntette miatt. Hozzáteszik: a vád szerint a nő Miskolcon napközben egy utcán sétáló idős nénit hátulról leütött és megpróbálta elvenni tőle a százezer forint értékű drágakővel díszített aranygyűrűjét.

A támadó a nehezen mozgó 78 éves nő mögé lépett és hátulról fejen ütötte. 

A néni az ütés erejétől az út melletti árokba esett, írják, mire a vádlott rákiáltott: „most megdöglesz”.

Ezt követően az aljas támadás folytatódott: a támadó nő a földön fekvő nénit többször megütötte, 

a fülébe harapott, 

majd megpróbálta lehúzni az ujjáról az aranygyűrűjét. Miután ez nem sikerült, az áldozat vászontáskáját vette magához, amiben pénztárca, esernyő és csokoládé volt, összességében 10 ezer forint értékben, írják.

A támadót az utcán tartózkodó szemtanúk üldözőbe vették, így a vádlott a szatyrot eldobta. A néni súlyos porctöréses fülsérülést szenvedett.

Nyitókép: Illusztráció. MTI/Donka Ferenc

 

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ProletarFC
2023. december 11. 10:28 Szerkesztve
MIért nincsen mindennap igyenkonyha Miskolcon, kevesebb lenne az ilyen eset. nem akarjátok megvédeni a nyugdíjasokat, mondjuk pár év és sokan csak nyugdíjasnak fognak látszani, de a munkanélkliség és a be nem jelentett munkaviszony okából még nyugdíjuk sem lesz. akkor már kínzás személyi szabadság megsértése bűncselekményét is elfogják követni a nyugdíjasnak vélt áldozatokon, hiszen nem fognak hinni az áldozatnak a nyugdíjbeszedőtől jöttek, hogy nincs is nyugdíja. * Furcsa munka - nyugdíjbeszedő fogalma a Makutyi dumák cím könyvből származik hogy ne plagizáljak.
szarvas-2
2023. november 29. 11:46
"Megélhetési" (köszönjük a szót,Kuncze) cigányasszony.
Massimiliano Prospero dArco
2023. november 29. 10:11
pintér sándor már a 13. napon jár a rendcsinálásban...
Osztap_Bender
2023. november 29. 08:48
Ilyenkor mélyen hallgat ragyás és az intézményei a nemlétező cigánybűnözésről. Ébresztő elvtársak, zabba mennek a lovak, veszélyben a szintén nem létező rendőri tekintély.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!