Milák edzője: Minél többet beszélünk róla, Kristóf annál távolabb kerül az uszodától!

2023. november 06. 14:49

Nem vagyok abban biztos, hogy jót tett Kristófnak az elmúlt időszak – jelentette ki Virth Balázs.

2023. november 06. 14:49

A debreceni rövid pályás úszó országos bajnokság után Milák Kristóf edzője, Virth Balázs értékelt a Nemzeti Sportban, aki világklasszis tanítványának jövőjére is kitért.

„Nem szeretnék erről túl sokat beszélni, mert nem vagyok abban biztos, hogy jót tett Kristófnak az elmúlt időszak Annyit tudok mondani, hogy visszavárjuk: az ő döntése, hogy mikor és milyen módon folytatja. Csak rajta múlik minden, de újfent hangsúlyoznám, hogy nem szeretném feléleszteni ezt a témát, mert tényleg úgy gondolom, minél többet beszélünk róla, Kristóf annál távolabb kerül az uszodától” – mondta Virth Balázs edző.

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. november 06. 18:36
Neki kell úszni, ő tudja, hogy mi fog csinálni! Hagyják őt békén!
survivor
2023. november 06. 17:15
Nincs ezzel baj, Milák kiöregedett... hagyja abba.
survivor
2023. november 06. 17:14
"El kell engedni a kezét, ha nem tetszik az úszás, menjen kapálni." Telitalálat ! (Kapálni elég szar, én nem javaslom, még géppel se....csináltam eleget..)
survivor
2023. november 06. 17:12
Érdekes, ez se Darnyinál, se Egerszeginél nem merült fel..... Shane Tusup korbácsa nélkül Hosszú se szerez 3 aranyat.... Respect Shane ! Azt a lóarcút hajszolni nem lehetett könnyű.... és utána este meg is b......hát....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!