Miért gondolja Orbán, hogy komolyan kellene venni a konzultáció eredményét, amikor ők számolják?

2023. november 23. 13:31

Készen van már az összegzés?

2023. november 23. 13:31
Juszt László
Juszt László
Facebook

„A 39. héten ismét igen érdekes interjút lehetne készíteni, ha egy valódi újságíró készítené Orbánnal. Íme néhány kérdés, amiknek nyilván örülne, de teljesen megalapozottak.

Hogy van az, hogy az országnak – amelynek Ön a miniszterelnöke – a fővárosa 150 éves, ebben a városban él az ország lakosságának negyede, köztük saját hívei is, az Ön családja is és Ön mégsem vesz tudomást erről a születésnapról?

Miért gondolja, hogy komolyan kellene venni a Nemzeti konzultáció eredményét, amikor azt önök számolják és összegzik. Ezt senki nem ellenőrizheti – így olyan eredményről beszél amilyenről akar. Árulja el: készen van már az összegzés?”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anna bolena
2023. november 25. 16:08
Ki mint él, úgy ítél. Ti mindent elhazudtok, nem csoda, h másokról is ezt feltételezitek.
august
2023. november 24. 18:33
Juszt úr biztosan személyesen számolta a lánchíd autómentességéről szóló szavazatokat is. Azért is hihető, meg a bicikliutakról szólő 15 ezres lakógyűlés szavazatait is. Azokat kötelező elhinni.
Ohel
2023. november 24. 13:06
Hát ez tipikus kommunista duma. Másikat hazugsággal, csalással vádolni, aztán csalni és hazudni. Én már csak kiszúrásból is megszámoltatnám vele.
Chardonnay99
2023. november 24. 13:01
Gondolom ugyanezzel érvelt Karácsony kérdéseivel szemben is. Mert, ha ott nem bírált Juszt Laci, akkor bizony egy álszent disznó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!