Mi a haszna ennek a mondvacsinált „konzultációnak”?

2023. november 27. 16:50

Az egész ügy – ki kell mondani – mocskos színjáték.

2023. november 27. 16:50
Juszt László
Juszt László
Facebook

„A nemzeti konzultáció a második Orbán-kormány által kitalált a politikai szándékait közvetítő, befolyásoló eszköz. Eddig kb. 120 milliárdot fizettünk ki érte. A Miniszterelnökség által felügyelt kérdőíveken postázták ki a nemzeti konzultációs kérdőíveket. A kiértékelést is a miniszterelnökségi kabinetiroda végzi. Magyarul - a közölt adatok nem hitelesek.

Sok furcsaság történt a levelek körül. A 2015 májusában 8 millió példányban küldték ki »bevándorlásról és a terrorizmusról szóló nemzeti konzultációs kérdőívet«, miközben az itthon élő felnőtt lakosság létszáma nem érte el a 8 milliót. A 18 éven aluliak száma abban az évben 1.561.000 volt.

A kérdőívvel kapcsolatban az adatvédelmi biztos posztját megszüntették, mert határozatban rendelte el a kérdőíveken szereplő személyes adatok törlését, hiszen az az adatvédelmi törvény megsértése.

De egyáltalán mi a haszna ennek a mondvacsinált »konzultációnak«

A kérdőívek nem számítanak sem népszavazásnak, sem közvélemény kutatásnak. Eltartunk 199 úgynevezett parlamenti képviselőt. Ők – állítólag – minket képviselnek. Miután ennek sincsen sok haszna, miért lenne nagyobb nyomatéka annak, hogy milyen eredményt hoznak ki a miniszterelnökségen egy ilyen jogilag NULLÁT érő papírból?

Miután tényleg nincsen hihető, hiteles adat sem arról, hogy hányat küldtek ki, sem arról hogy hányat postáztak vissza, arról meg végképp, hogy mi szerepel a visszaküldött papírokon az egész ügy – ki kell mondani – mocskos színjáték.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zoknis
2023. december 01. 20:04
Juszt is csak egy szegény szánalmas mellőzött liberálidióta, hiába erőlködik, fészkelődik, ripacskodik a kutya sem kíváncsi rá.
Palatin
2023. november 28. 23:48
SZÓLSZ, ÁJULT? Ezt lehet ugyanis kirakni Juszt László nevének betüiböl. Érdekes, amikor valakinek a nevéböl ki lehet olvasni a rá legjellemzöbb sajátosságát. Reggente, ha felkél kábán, Juszt átesik a saját lábán. Párjának szól gorombán, Mit józanul aztán megbán.
Palatin
2023. november 28. 23:45
A svájciak minden apróságról népszavazást rendeznek. EZ A MEGÉLT IGAZI DEMOKRÁCIA. A Juszt féle áldemokrata, antidemokrata, liberál-komcsi söpredék természetesen támadja a demokrácia minden megnyilvánulási formáját. Tegyék, szarunk rájuk.
Bider-Mayer
2023. november 28. 16:36
A MIhasznák pont ezt mondják Torockóval együtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!