Megszólalt Gajdos Tamás: Nem értem, mi a probléma

2023. november 12. 21:45

A híradós szerint máskor is volt már rá példa, hogy más vezette le helyette a műsort.

2023. november 12. 21:45

Mint a Mandiner is beszámolt róla, az ATV Híradó műsorvezetője, Gajdos Tamás nem érkezett meg vasárnap délután a stúdióba, így kolléganőjének, György Gabriellának kellett levezetnie helyette a műsort. Mivel már nem ez volt az első eset, hogy Gajdosnak nem sikerült időben érkeznie, azonnali fegyelmi eljárást indítanak ellene.

Ezt is ajánljuk a témában

A Blikk megkereste a műsorvezetőt, aki nem érti, miért lett ekkora hír ebből az esetből.

„Nem értem, mi a probléma, máskor is előfordult, hogy más vezette a híradót, hiszen nem én vagyok az egyetlen műsorvezetője, ráadásul a műsor gond nélkül lezajlott. Egyelőre erről nem akarok nyilatkozni, a napokban átbeszélem a vezetőséggel a történteket, utána szívesen adok bővebben is tájékoztatást” – nyilatkozta.

Nyitókép: Gajdos Tamás Facebook-oldala

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Syr Wullam
2023. november 13. 14:31
Nem baj, ha nem érted, majd elmagyarázzák a főnökeid. :-)
Squalline
2023. november 13. 10:03
Kéri Laci bácsi se érti, úgyhogy nincs egyedül. Amúgy mondom, a mandiner előbb utóbb az új index lesz. De lehet a blikk.
Sztrovacsek
2023. november 13. 09:31
Vihar a biliben.
nempolitizalok-0
2023. november 13. 09:03
Az a propléma, hogy nem mentél be a melóhelyedre te nagyonhülye:DDDD Innentől nem is gondolkodnék, rúgnám ki a picsába, hiszen még azt sem képes érzékelni, mi a probléma. Alapvető fegyelmi hiányosságai vannak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!