Megmenekült a busz a tragédiától, majd előkerült valaki a csomagtérből (VIDEÓ)

2023. november 06. 11:36

A sofőr a leállósávban vette szemügyre a kárt, amikor valaki kiszállt a csomagtérből.

2023. november 06. 11:36

Egészen szürreális jelenet játszódott le az M3-as autópályán vasárnap délelőtt: egy busz lesodródott az autópályáról, a sofőr szerencséjére azonban a szalagkorlát megmentette a járművet a komolyabb bajtól – az esetről a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. számolt be hivatalos Facebook-oldalán. A vezető végül megállt a leállósávban, hogy szemügyre vegye a kárt, amikor a csomagtartóból váratlanul kiszállt valaki...

Fotó: Képernyőfotó

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2023. november 06. 23:23
a szemetet amit behoztak az útra, persze otthagyták, két nő le akart szállni, de visszaterelték őket a safjörök, indulás van, ez csak egy söfőrváltó próba volt, sikerült!
pragmatika
2023. november 06. 18:51
Így ébresztik az oláhok a váltósofőrjüket. :-)
pragmatika
2023. november 06. 18:45
@Rodolfo "Biztos bealudt a sofőr, látszik hogy utána indexel hogy felmérje a kárt, de azt is olyan jó román/moldáv módra." Ok, de akkor miért nem a váltósofőr vette át a vezetést ?
need-info
2023. november 06. 12:48
Hol van a videó? Mert mobilról nem látok semmilyen linket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!