Már a mozgássérült parkolókat is elcövekeli Karácsony Gergely (FOTÓ)

2023. november 25. 15:55

Az állítólag empatikus főpolgármester biciklisávjai megkeserítik a mozgáskorlátozottak mindennapjait.

2023. november 25. 15:55

Ahogy már korábban beszámoltunk róla Óriási káoszt okoztak a Margit hídnál a készülő biciklisávok amiket a Szent István körút Margit híd és Nyugati pályaudvar közötti szakaszán festettek fel, de nem csak az velük a baj, hogy az autós forgalmat akadályozzák.

Ezt is ajánljuk a témában

Bohár Dániel újságíró a közösségi oldalán osztott meg egy fényképet, amely szerint az új biciklisávok a mozgáskorlátozottaknak is nehézséget okoznak, ugyanis sikerült olyan helyre leverni a biciklisávot elválasztó karókat, ahol korábban mozgássérült parkokolók voltak. Az újságíró azt írta, „Micsoda empátia!

A magát szociálisan érzékenynek kamuzó nagyvadnak már az sem számít, hogy nagyon sok embernek ezek a parkolóhelyek a mindennapi életüket könnyítik meg.”

Forrás: Bohár Dániel Facebook-oldala

Ezt is ajánljuk a témában

***

í

Nyitókép: Fügedi Richárd/Metropol

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
palicsi-2
2023. november 26. 05:50
A mozgáskorlátozottak is járjanak biciklivel!
Szerintem
2023. november 25. 21:23
Ha egyáltalán normális (kétlem) az egyetlen cél az elégedetlenség keltése lehet és elérni, hogy az elégedetlenek a kormány okolják érte. Ez lehetett a terv, de ahogy ezek bármihez is, hülyék ehhez is. Amihez egyedül értenek, az a gátlástalanul pofátlan lopás és azt be is mutatták a teljes szélességében.
Obsitos Technikus
2023. november 25. 20:37
Hozzuk vissza a büntetések közé a karóba húzást...
faramuci
2023. november 25. 19:38
Mocskos állat,az empátia teljes hiányával. Boldog karácsonyt belpesti "értelmiség" ,kik megszavaztátok ezt a majmot.....🙉🙉🙉🙉
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!