Letartóztatták a légpuskával rendőrökre támadó nógrádi férfit

2023. november 06. 16:15

Az elkövető ellen korábban már indult büntetőeljárás – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség.

2023. november 06. 16:15
null

Ha nem mentek el pár perc múlva, meg fogtok dögleni” – így fogadta a rendőröket péntek este egy Nógrád vármegyei férfi, aki korábban azzal fenyegette a szomszédja családját, hogy megöli őket. A rendőrök erre a bejelentésre vonultak a helyszínre. Intézkedés közben a férfi a kezében tartott légpuskából lövést adott le feléjük. A lövedék az egyik rendőrt a mellkasán találta el, ő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett – írta meg a hirado.hu.

A férfit végül a Terrorelhárítási Központ helyszínre érkező munkatársai fogták el, majd elrendelték a támadó őrizetét. Az elkövető ellen korábban már indult büntetőeljárás és annak hatálya alatt újabb bűncselekményeket követett el, akkor is hivatalos személyekre támadt – áll a közleményben.

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko-jobbos
2023. november 06. 21:13
Bár légpuskával nem nagyon lehet életet kioltani, viszont -kilőhette volna a rendőr szemét pl, azaz maradandó sérülést lehet -aki rendőrre támad, annál már nem sok korlát maradt. Ezek miatt el kéne távolítani a társadalomból ezt a faszt, de sajnos meg kell ölnie valakit, hogy hosszabb időre ezt meg lehessen tenni. Ennyiért csak pár évet kaphat. (SZerintem letöltendő lesz ebből.) Ehelyett jobb lett volna, ha jól megverik, abból talán ért.
hahota
2023. november 06. 18:11
Új-Zélandi lehetett az elkövető...
ghelmddfd
2023. november 06. 18:10
Letartóztatták a légpuskával rendőrökre támadó ------------ 1. Tartóz? Bullshit hang, nem támad, hanem stut magyarul. 2. Nem rendőr, hanem libernyáksmasszer, dolga nem van a ra és re stumával, a rendvel, a rációval, nem a rend, a ráció, ra és re stuma őrárja, hanem antandája, irracionális, vagyis libernyáksmasszer. Dehát a libernyáksmasszer ott se volt, stak hallucináltaja. Ez nonszensz, ha ott se volt.
Kanmacska
2023. november 06. 17:54
Ez a hülye tuti, hogy hótrészeg volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!