Kuponbaloldal

2023. november 28. 07:10

Ám minden rosszban van valami jó: ha műveltebbek nem is lesznek, káromkodni bizonyosan megtanulnak majd a Gyurcsány-hívek a Katonában.

2023. november 28. 07:10
DOBREV Klára; VARJU László; GYURCSÁNY Ferenc
Pilhál Tamás
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

„Haladni kell a korral. Jövő héten talán a műkörmöshöz vagy a magánurológushoz adnak kedvezményes kuponokat. Esetleg a detoxikálóba. A lényeg, hogy színvonalas legyen az árukapcsolás. Néhány éve Lamperth Mónika potencianövelőt ajánlgatott, most meg Gyurcsányék olcsó bilétákat. Ideje aktualizálni a viccbeli gyászjelentést: »A magyarországi baloldal meghalt. Ugyanitt színházjegy eladó.«

Amúgy érthető. Valahogyan rá kell tukmálni a népre a DK-t. Ha színházjegyekkel lehet földuzzasztani a pártlétszámot, akkor úgy. Ki tudja, miért, ezek a magyarok nem tolonganak a Szemkilövető meg egy tömeg­gyilkos unokájának pártja körül. Fura. Kilencmillió fasisztával tényleg nehéz „európai Magyarországot” építeni…

Máté Gábor színházigazgató csapata is megszólalt a jegybalhé kapcsán. Azzal mentegetőztek: dehogyis pártszimpátia alapján toborozzák a nézőket. Lám, a Molnak meg a keresztény egyházaknak is fölajánlottak kedvezményes jegyeket.

Érdekes. Máté Gábor szerint tehát a Mol meg a keresztény egyházak is politikai párt, mint a DK. Köszönjük az eligazítást! (Hogy színházigazgató úr esetleg ezekkel a VIP-kedvezményekkel dolgozna meg a fővárostól nyáron kapott 6,3 milliós sztárgázsiért meg a küszöbönálló karácsonyi Karácsony-pénzért? Kizárt!)

A Katonáról még annyit: amikor legutóbb pechem volt egy színdarabjukhoz, az útszéli káromlatözönből nemigen tudtam kimazsolázni ilyesmit, mint kultúra meg művészet. Nyilván az én készülékemben van a hiba, nem vagyok elég haladó. Ám minden rosszban van valami jó: ha műveltebbek nem is lesznek, káromkodni bizonyosan megtanulnak majd a Gyurcsány-hívek a Katonában. (Ferencüktől Őszödön már megkapták az első beöntést.) 

S ha a kuponbaloldal elbukja a következő választást, legalább választékosan tudják majd szidni a fasisztákat.”

 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nstzgrppen
2023. november 28. 21:10
A Dk-sok a legműveletlenebbek. Természetes, hogy segítenek emelni a kulturális szintjüket.:)
Tommaso
2023. november 28. 16:10
EZ BAROMSÁG. Mit számit néhány szinházjegy pártalapon történő kiosztása, amikor az Orbán-rezsim az ezer- milliárdos állami vagyonnal teszi ugyanezt.
Fed74
2023. november 28. 13:11
Kilóg a fidesz fasz a szádból csicska Pilhál!!!!! Köcsög rubeljobbágy!!!!!!!!!
nyugalom
2023. november 28. 11:06
Dobreva nem fizeti szegenyeket, a katona kedvez nekik! De miert? Proli, ócska bunkók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!