Kövér László: Németország hamarabb tönkreteszi magát, mint azt Hitler tette (VIDEÓ)

2023. november 23. 07:40

A házelnök nem győzte elégszer hangsúlyozni, hogy „mi nem az Unió ellen harcolunk, az Unió mi magunk vagyunk”.

2023. november 23. 07:40

Jászapátin tartottak lakossági fórumot Bayer Zsolt és Kövér László részvételével, amelyről a Telex készített összefoglalót.

Az eseményen kérdéseket lehetett feltenni a házelnöknek, aki egyik válaszában a magyar kormány és az Európai Unió viszonyáról fejtette ki véleményét: „Mi nem az Európai Unió ellen vagyunk. Mi az EU-t hatalmába keríteni akaró bürokrácia ellen küzdünk. Ezért teszünk különbséget mindig az Unió és Brüsszel között. 

Mi nem az Unió ellen harcolunk, az Unió mi magunk vagyunk”

– fejtette ki Kövér László, aki Németországgal kapcsolatban is határozottan fogalmazott: „Nekünk amiatt sincs okunk örülni, hogy a Németek tönkreteszik magunkat. Méghozzá viharos gyorsasággal, és egységnyi időt tekintve talán gyorsabban, mint Hitler tette. Hitlernek ehhez kellett 12 év, ezeknek, akik most vannak ott, ezeknek nem kell 12 év, hogy padlóra küldjék Németországot” – fejtette ki véleményét a házelnök.

Fotó: MTI/Kovács Tamás

 

Tavaszi kampány

Kapcsolódó cikkek

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. december 06. 09:59
A fideszes degenerált-bajnokságának újabb fordulója…. 😂🤣😂🤣😂
Zolotarjov
2023. november 25. 19:14
Államférfi..
bagira002
2023. november 24. 04:58
Pelso j. 2023. november 23. 08:57 Merkel-Ursula Európa hóhérjai unióból korrupt brüsszeli uraságot alakított , eunak nincs hadserege , ezért külföldi zsoldos terroristákkal magukkal körbe vették eus 500 millió embert leigázzon térdre kényszerítse uralkodjon rajta kizsákmányolják .
ThunderDan
2023. november 23. 11:25
Korrekt, mint mindig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik