Káosz: Egymásnak estek az emberek Karácsony bulivillamosán a szervezetlenség miatt (VIDEÓ)

2023. november 18. 22:52

Sokaknál elszakadt a cérna. Van, aki órákig várt, mégsem jutott fel.

2023. november 18. 22:52

Budapest 150. szülinapja alkalmából ismét kigurul a bulivillamos, a város egyik legkülönlegesebb, mozgó bulihelyszíne! – hirdette a programot a város honlapja. Mint írták, november 16-17-18-án „DJ-k izzítják a 49-es villamos vonalát Kelenföld és a Deák Ferenc tér között”. Úgy tűnik azonban, hogy nem lemezlovasok, hanem a feszültség miatt izzott a levegő.

A közösségi médiában terjedő felvételek szerint egymásnak estek az emberek szervezetlenség miatt. Sokaknál elszakadt a cérna a hosszú várakozás miatt, viszont a főpolgármester szerint „óriási buli volt a szülinapi bulivillamoson”.

Frissítés

A káoszról készült videót eltávolította a TikTok. A videó készítője egy rövid felvételben elmagyarázta, hogy a TikTok „gyűlöletbeszéd” miatt szedte le a bulivillamosos videót, s kifejtette felháborodását, hogy hiába állt elöl a sorban, különféle „VIP” emberek miatt nem engedték fel az egyébként hatvan-nyolcvan férőhelyes villamosra. A TikTok később ezt a videót is eltávolította. 

Viszont felkerült az eredeti videó a Facebookra:

És Karácsony Gergely diadalittas bejegyzése:

Forrás: Karácsony Gergely Facebook-oldala

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rocktoberi-2
2023. november 20. 17:12
Újabb siker a nyírtassi falubolondjától.
nyugalom
2023. november 19. 09:49
Csak nem az öreg felesege szervezte tüttőlovas etnővel?
Box Hill
2023. november 19. 09:24
TikTok = KGB
luxusbatar
2023. november 19. 08:45
Ezt nagyon bírom. Potyondi, somogyiandras meg a bödőcs, 0-24-ben okádják az epét. Az nem gyűlöletkeltés amit csinálnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!