Jöhet a meglepetés? Az LMP nem biztos, hogy támogatja Karácsonyt, Ungárék most Vitézynél kopogtatnak

2023. november 30. 20:09

Az LMP társelnöke szerint tárgyalnak a felek arról, hogy Vitézy legyen a párt főpolgármester-jelöltje.

2023. november 30. 20:09
null

Nem magától adódó, hogy az LMP beáll Karácsony Gergely mögé, ahogy azt csütörtökön tette a Momentum. A zöldpárt társelnöke a Magyar Hangnak megerősítette, valóban tárgyalnak Vitézyvel arról, hogy ő legyen a főpolgármester-jelöltjük. 

Beszélgetünk Vitézy Dáviddal, de ezek a beszélgetések még nincsenek olyan halmazállapotban, hogy érdemileg nyilatkozzak róla. Vitézy Dávidot egyébként egy nagyon értelmes embernek tartom”

– mondta Ungár Péter, majd hozzátette, örülne, ha Karácsony Gergely valós magyarázatot adna a „varázsdobozba került” adományokra. 

Állítása szerint mérlegre kell tenni Karácsony teljesítményét, mert bár voltak jó dolgok, de akadtak hiányosságok is. Azzal kapcsolatban, hogy a Jobbik Brenner Kolomant indítja Karácsony ellen, Ungár Péter megjegyezte, 

ha valaki számára az autómentes Lánchíd jelenti a legnagyobb problémát Budapesten, az ne foglalkozzon várospolitikával.” 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13-3
2023. december 05. 04:08
Valóságos, és nem a Gyurcsány/Dobrev-módra színlelt -szociáldemokrata létemre, a miheztartás végezz üzenem a Gyurcsány dalát sulykoló Rónai- Csuhaj és Köböl ATV- papagájoknak, hogy a se hal, se hús, csak egy a sokból Gyurcsány által rángatott paprikajancsi - Karácsonyra, sokkal többen, mint gondolnák, még akkor sem szavaznánk, ha mindösszesen egyedüli jelölt lenne a főpolgármesterségre! i
betakentaur
2023. december 03. 18:16
Ha ez amolyan szondázós írás, akkor igen, jó úton haladtok ahhoz, hogy figyeljek rátok. Bár nem nehéz a mai ellenzéki sötétségből gyertyalánggal szupernóvaként felvillanni, mégis látom az akaratot, a gondolatokat stb. Nem leszek LMP-s, de tárgyalópartnerekként már leülhetünk, na. Részemről drukkolok, hogy erősödjetek.
Gasztronauta
2023. december 01. 12:03
Hiába ugat Péterke , a kis schmuck majd összeáll a DK-val.
Majdmegmondom
2023. december 01. 06:42
Az LMP akkor tudna belépni az élmezőnybe, ha Schiffer visszatér, ők pedig a Fidesszel és a KDNP-vel indulnak közösen...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!