Iparra szükség van! Gyurcsányra viszont nincs!

2023. november 02. 16:32

A Gyurcsány vezette ellenzéket semmi más nem érdekli csak az, hogy miként ronthatna a hazai közhangulaton.

2023. november 02. 16:32
GYURCSÁNY Ferenc
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Gondolom kapva kapnak majd a hivatásos forradalmáraink által innen elüldözött gyárak után

Vegyük már észre, hogy a Gyurcsány vezette ellenzéket semmi más nem érdekli csak az, hogy miként ronthatna a hazai közhangulaton és ezt kihasználva, hogyan juthatna vissza a hatalomba – miként nyerhetné el a lehetőséget a kormányzásra, amit már ezerszer eljátszott. 

Iparra szükség van! Gyurcsányra viszont nincs!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. november 04. 21:37
Gyurcsány felforgató, agresszív lázításai megmérgezik a békés, építö hangulatot, az országban és szétzúzzák a közbiztonságot. Gyurcsány szervezöként az Antifa terrortámadásaiban is egészen biztosan benne volt. Hiszen megmondta, hogy ö a jelenlegi államrendet szét akarja zúzni, a kormányt az ellenségének tekinti. Az a közhangulat, amit Gyurcsány és az egész DK teremt ebben az országban vezet el odáig, az eröszak-bünözés emelkedik az országban, már szinte politikai eröszakra, lincselésekre bujtogatják a DK-tábor támogatóit. Gyurcsány és hordája nemcsak óriási gazdasági károkat okoz az országnak, de megmérgezi a közéletet is, rossz hangulatot teremt, és megrendíti a közbiztonságot. Ha ez így megy tovább, a DK-t elöbb-utóbb terrorosztikus szervezetté kell nyilvánítani. Gyurcsánynak kb. olyan kisugárzása van, mint egy a Hamasz által felrobbantott nyilvános illemhelynek.
Palatin
2023. november 04. 11:52
A SZEMLÖHEGYI DÉMON TÖREDELMES VALLOMÁSA: "Pofátlanul csak hazudtunk reggel, délben, este, Vajon a ti szemetekben ez oly szépen fest-e? Gyurcsány vagyok nem tagadom, a magyarok veszte, Ki oly sok ember boldogságát komiszul elcseszte. Adjál mégis egy újabb esélyt a kókler Ferónak, Még akkor is, ha unokáid ezért jól megrónak. Nálam csak a mutyi számít, nincs helye melónak, Megtehetem, bőröm vastag, mint egy csatalónak. Bár jól tudom, kívánjátok, hogy hamar kimúljak, Adja Isten, hogy még egyszer rátok szabaduljak. Megoldom a problémátok, mint még soha senki, Úgy éltek majd mint egy csöves, éhenkórász jenki."
Palatin
2023. november 04. 11:48
Milyen volt böszmesége... Milyen volt böszmesége, nem tudom már, De október haván e barbár eszemben jár. Saját sortüzét nézvén, mint részeg gúnár, Lelkében minden találatra szólt egy fanfár. Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha látom e kajlán vigyorgó szerzetet, Szívem sajog, sajnálom e mulya nemzetet, Miért hagyja még öt, miért oly palimadár? Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha arra gondolok, hogy ez a bösz lator, - Ha népem, ne adja Isten, lenne oly botor -, Repetázna, várna ránk a sors, a bús, a sivár.
Palatin
2023. november 04. 11:47
"Vissza a mocsárba" c. ellenzéki bohózat: Rendezö: a "Raszputyin" munkaközösség (Dklasszált Komunisták) Nyelvileg lektorálta: Kunhalmi Ágnes blamázs-díjas filológus, Raszputyin szerepében: Gyurcsány Ferenc, magyar hangja Karácsony Gergely, Mythomániás, öntelt bolsevista grófnő: Dobrev Klára, Eszelös vásári kurjongató: Jakab Péter, Nemtudomka, generáldilettáns: Fekete Győr András, Botmixeres angyalcsináló, újgazdag, csalárd milliárdos: Cseh Katalin Mata Hari hamisított viaszmásolata: Donáth Anna, Szárnyaszegett vészmadár: Újhelyi István, Afgán hastáncos, biológiai fegyver vaktölténnyel: Szabó Timea, Alacsonyvérnyomásos küldönc: Tóth Bertalan, Raszputyin komornája és méregkeveröje: Vadai Ágnes, Szereptévesztő mókamester: Tordai Bence, A csapóajtó-balett primadonnája: Kunhalmi Ágnes, Szelfimániás, buja kertész: Gréczy Zsolt, Röpködő lókötő: Hadházy Ákos, Mükedvelö hóhér, lámpavas-megszállott: Márki-Zay Péter, Kamuba sült pojáca: Karácsony Gergely
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!