Hadházy Ákos tökéletesen foglalta össze, mit gondol a Momentum az ellenzék megújításának akadályairól

2023. november 25. 13:41

Nincs is mit hozzáfűznöm.

2023. november 25. 13:41
null
Donáth Anna
Donáth Anna
Facebook

„Hadházy Ákos tökéletesen foglalta össze, mit gondol a Momentum az ellenzék megújításának akadályairól és lehetőségeiről, na meg a hiteles ellenzéki politikáról.

»Csak úgy lehet esélyünk a Fidesz ellen, ha meggyőzzük a választókat, hogy az ellenzék másképp csinálná a dolgokat, mint a Fidesz« – írja Hadházy Ákos.

Nincs is mit hozzáfűznöm.”

Nyitókép: Kisbenedek Attila / AFP, MTI/Momentum

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2023. november 27. 20:22
"...ha meggyőzzük a választókat..." Ahhoz ti túl hülyék, kevesek, no meg nagyon lusták vagytok. És azok is maradtok.
Majdmegmondom
2023. november 27. 06:50
Jajj... még mindig nem értesz semmit! Azért szavaz az ország a Fideszre, mert a párt őket képviseli! Ti eddig is mást képviseltetek, tehát továbbra sem lesz szavazótok! Viszont, ha arról akarnátok meggyőzni az országot, hogy ti is meg tudjátok azt csinálni, amit a Fidesz, csak jobban... Persze szerintem már késő, mert már senki nem hinné el nektek...
hunok99
2023. november 27. 05:50
Ribikem, epp olyan hulye vagy, mint a lyukas zoknii okor Szarhazi es amig ilyen barmok lesznek ellenzekben, meg se fordul bennem, hogy ne a Fideszre szavazzak! Ribikem, eleg sajnos, hogy MOnak, csak ilyen ellenzekre futja, amug meg udv a plebasnos urnak.....fogja am vissza magat!!!!
Zoltan70
2023. november 26. 23:54
"Csak úgy lehet esélyünk a Fidesz ellen, ha meggyőzzük a választókat, hogy az ellenzék másképp csinálná a dolgokat, mint a Fidesz" Nos, balfaszok, eddig is ezt mondtátok, ezt is csináltátok, mégsem volt esélyetek soha. Akkor most mi változott?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!