Gyurcsány azért sajnáltatja magát, mert este kilenckor még dolgoznia kell (VIDEÓ)

2023. november 07. 07:57

A volt miniszterelnök konyhájából jelentkezve avatta be a nézőit egy politikus mindennapjaiba.

2023. november 07. 07:57
null

A DK elnöke már évek óta készít rövid, közvetlen hangvételű videókat a párt követői számára. Ezúttal azt szerette volt bemutatni a követőinek, hogy a politikusok „nem kötött munkarendeje” sokszor estébe nyúló feladatokkal is járhat.

A volt miniszterelnök este 9 órakor, kacsa tepertő készítés közben jelentkezett be a konyhájából, hogy demonstrálja: a politikusok számára nem ér véget a munkaidő délután öt órakor.

Bár azt nem fejtette ki Gyurcsány Ferenc, hogy konkrétan mi az amin dolgoznak, a bejelentkezés lényege inkább az volt, hogy „még mindig dolgoznak valamin”.

Mindjárt este 9 óra és épp azon dolgozunk, hogy megtörténhessen valami holnap, holnap után, ami szeretnénk hogyha jó lenne

– mondta a volt miniszterelnök.

Gyurcsány Ferenc videóját itt tekintheti meg:

@tiktokgyf Este a konyhában készül: leves, kacsatepertő és egy bejelentés holnapra! 👨‍🍳 #fyp #foryou ##nekedbe #gyurcsany ♬ eredeti hang - Gyurcsány Ferenc

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

 

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kbs-real
2023. november 19. 14:05
Hogy-hogy min dolgoznak? Hát ezen a videón. :D
Palatin
2023. november 11. 17:27
Milyen volt böszmesége, nem tudom már, De október haván e barbár eszemben jár. Saját sortüzét nézvén, mint részeg gúnár, Lelkében minden találatra szólt egy fanfár. Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha látom e kajlán vigyorgó szerzetet, Szívem sajog, sajnálom e mulya nemzetet, Miért hagyja még öt, miért oly palimadár? Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha arra gondolok, hogy ez a bösz lator, - Ha népem, ne adja Isten, lenne oly botor -, Repetázna, várna ránk a sors, a bús, a sivár.
Palatin
2023. november 11. 14:58
A SZEMLÖHEGYI DÉMON TÖREDELMES VALLOMÁSA: "Pofátlanul csak hazudtunk reggel, délben, este, Vajon a ti szemetekben ez oly szépen fest-e? Gyurcsány vagyok nem tagadom, a magyarok veszte, Ki oly sok ember boldogságát komiszul elcseszte. Adjál mégis egy újabb esélyt a kókler Ferónak, Még akkor is, ha unokáid ezért jól megrónak. Nálam csak a mutyi számít, nincs helye melónak, Megtehetem, bőröm vastag, mint egy csatalónak. Bár jól tudom, kívánjátok, hogy hamar kimúljak, Adja Isten, hogy még egyszer rátok szabaduljak. Megoldom a problémátok, mint még soha senki, Úgy éltek majd mint egy csöves, éhenkórász jenki."
Palatin
2023. november 10. 18:28
Ferenc testvér egyél gyakran almát, Hogy elnyerjed az úrsten irgalmát. Ki lazac helyett felserdül zöld algán, Nem papol, mint te csúfosan, balgán. Ferenc testvér hallgasd meg dalom. Azt mondom néked, fő a nyugalom. Hisz popsid körül nagy a forgalom, Akolodban is van trágya, friss alom. Bizony magasztos erény az irgalom. De neked az nem jár, úgy gondolom. Nem erősséged az építő szorgalom. Bennünket felráz tőled a borzalom. Szektád egy csődöt termelő malom, Legyen veszted az átkos fogadalom: Hogy támadjon ellenünk a birodalom. Ezért jussotok lesz gyász és siralom. Nekünk nem kell stressz és izgalom. Tünj el tüstént, némán a valogadon, Mig erre megvan még a jó alkalom. Fedjen be téged egy békés sírhalom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!