Gelencsér tudtára adta a világnak: poroznak a méhecskék, tehát van klímaváltozás

2023. november 03. 14:13

Igen, tényleg erről posztolt a Momentum-elnök.

2023. november 03. 14:13
null

Egészen szürreális posztot sikerült virítania november elseje alkalmából a Momentum elnökének, Gelencsér Ferencnek. Kommentár talán nem is kell hozzá, inkább mutatjuk:

 

Mit gondolnak olvasóink, mi lehetett Gelencsér Ferenc célja ezzel a poszttal? Várjuk a megfejtéseket kommentben! 

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dorkoka
2023. november 13. 19:18
Most ha aszt mondjuk hogy ez a normális akkor aljas Fideszesek leszünk. A temető virágai későn is virágzanak. De ezt klíma változásba bevinni politikusként? Hát nem tudom! Pénzt ezért meg ilyenért adnak?
syphax-2
2023. november 11. 06:36
P.s. Gelencsér az exodus-a után MEGNYÚZANDÓ ÉS KITÖMENDŐ! Mint "ritka állatfaj" mutogatamdó a Természettudományi Mauzóleumban--vagy Múzeumban--lóháton, teljes harci diszben--óvodás kiscsportok dijmentessssen megktekinthetik, sőt, meg is tapogathassák őtet......
syphax-2
2023. november 11. 06:28
Új BIO-FIZIOGNÓMIAI FOGALOM: "GÖLÖNCSÉR FÉLE MÉHECSKE POR-"SZIVÓ"-ZÓDÁS". BEVEZETENDŐ A "NAGY BREHM" FÉLE: AZ ÁLLATOK VILÁGÁ"-BA...( lábjegyzetként: a "gelencherus animalus" szócikk alá).
Nehidd El
2023. november 09. 12:11
"Mit gondolnak olvasóink, mi lehetett Gelencsér Ferenc célja ezzel a poszttal?" Tudatni a világgal, hogy ő most a leghülyébb a közéletben, beelőzte Karácsonyt is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!