„Ez egy nagyon súlyos ügy” – Baranyi Krisztina a Katona József Színházban történtekről

2023. november 29. 15:15

„Egyelőre csak remélni tudom, hogy nem a takarítónő viszi majd el a balhét” – tette hozzá a IX. kerület polgármestere, hangsúlyozva, hogy a főváros kulturális ügyeinek irányítása 2019 óta a DK kezében van.

2023. november 29. 15:15
BARANYI Krisztina

A Mandiner vasárnap beszámolt róla, hogy jelentős kedvezménnyel kapnak jegyet a Demokratikus Koalíció tagjai a fővárosi fenntartású Katona József Színházban a novemberi előadások jegyáraiból.

Az ügyben korábban Vidnyánszky Attila és Jordán Tamás is megszólalt, a témával kapcsolatban most pedig Baranyi Krisztina is kifejtette a véleményét.

Ez egy nagyon súlyos ügy”

– írta a Facebook-oldalán. Baranyi külön kiemelte a bejegyzésében, hogy a Főváros kulturális ügyeinek irányítása 2019 óta a DK kezében van.

„A mai közgyűlésen annyi derült ki, hogy fegyelmi vizsgálat folyik a Katona József színházban az ügy miatt. Szeretném, ha a vizsgálatról, annak eredményéről részletes tájékoztatást kaphatna majd a közvélemény” – közölte a IX. kerület polgármestere.

És egyelőre csak remélni tudom, hogy nem a takarítónő viszi majd el a balhét”

– tette hozzá.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lilla50
2023. november 30. 19:08
a magyar Nemzet birtokába jutott egy belső levelezés Az dk logóval ajánlott fel kedvezményes jegyeket, amelyet a csoportos jegyvásárlás kedvezménye alapján ajánlott megvételre a párttársainak 28 jegyet értékesítettek így november 21-25 között. Ez pont olyan mint az őszödi volt: az eredeti szövegre ki kíváncsi? Az adatlopást senki sem kifogásolja Ez ma Magyarország.
lilla50
2023. november 30. 19:01
Aki kicsit is kíváncsi az eredeti nem torzított szövegre az Baranyi Krisztina oldalán még megnézheti
Aerion
2023. november 29. 21:01
gyzoltan-2 Ez a "színház" a XIII. kerületben van, történik, nem vagyok érintett kerületileg... ------------------ Fenéket, ez a színház a Ferenciek terénél van, a belvárosban, közel az Erzsébet hídhoz. Rengetegen menekültek errefelé, már ameddig lehetett, 2006 október 23-án. Itt fideszes polgármester van, a kevés kivétel egyike. A rúdtáncos katikát verte szarrá. Abszolút többséget szerzett. Szentgyörgyvölgyi Péter.
nyugalom
2023. november 29. 19:01
Mit nem mond! Dk? Biztos dobrevaeknak nem tellett a teljesaru jegyre!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!