Az összes magyar EP-képviselőt meghívták Novák Katalinhoz Brüsszelbe, de csak egy ellenzéki ment el

2023. november 08. 19:49

A köztársasági elnök a közelgő uniós magyar elnökségről egyeztetett.

2023. november 08. 19:49

Novák Katalin szerdán Brüsszelbe utazott, ahol a közelgő uniós magyar elnökségről egyeztetett. A 24.hu szerint az eseményre meghívták mind a 21 magyar EP-képviselőt, de csak egy ellenzéki, Ujhelyi István ment el. A korábbi MSZP-s politikus Facebook-bejegyzésében úgy fogalmazott:

Az ellenzéki képviselők közül egyedül én fogadtam el a meghívást, 

mert meggyőződésem, hogy ha bárhol képviselhetem Magyarország másik hangját, akkor az a dolgom, hogy megtegyem” – írja a tavaly óta független Európai Parlamenti képviselő, aki felszólalásában felhívta a köztársasági elnök figyelmét arra, hogy „az EU-ellenes kormányzati retorika és a jogállamiság hazai megtiprása súlyosan árt a nemzet érdekeinek; neki pedig a nemzet egységét megjelenítő közjogi méltóságként ki kell énekelnie a fideszes kánonból a kormány felelősségét elismerve a források befagyása miatt” – olvasható a politikus posztjában.

Nyitókép: Facebook

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2023. november 16. 19:22
De bezzeg a náci Gyöngyösi Preszmanci hívására kezét lábát törve rohant a meghívására. Ennyire nem képes a "magyar" baloldal. Szégyelljék magukat!
gyaloggos
2023. november 09. 18:31
UJHELYI! e csak egy ellenzéki, Ujhelyi István ment el. A korábbi MSZP-s politikus Facebook-bejegyzésében úgy fogalmazott: "Az ellenzéki képviselők közül egyedül én fogadtam el a meghívást, mert meggyőződésem, hogy ha bárhol képviselhetem Magyarország másik hangját, akkor az a dolgom, hogy megtegyem” – " VALÓBAN? MOST, hogy már az MSZP-ből is kirúgtak, és bizonyossá vált, hogy TÜTTŐT vezeti majd az MSZP listáját, most MEGHUNYÁSZKODTÁL! NEM, nem! VOLTÁL, aki vagy, VAGY, aki voltál! MAGYARORSZÁG, a MAGYAR emberek ellensége, aki mindent megtett azért EP-képviselőként, hogy MAGYARORSZÁG ne juthasson hozzá az EU-forrásokhoz. S BÜSZKÉN, MELLDÖGENTVE vállaltad is azt, a többi HASONSZŐRŰ EP-képviselővel egyetemben!
Bastyaelvtars
2023. november 09. 09:46
altercat1 2023. november 09. 09:46 Azt nem tudom ki nem. De azt tudom, hogy ki szarja le Novák meghívását :) az ellenzéki pártok ep képviselői :)) Teljes joggal. Nem kell biodiszletnek lenniük a sok fideszes faszmajszoló
Bastyaelvtars
2023. november 09. 09:36
Turán 2023. november 09. 09:35 Lehetnénk a haszonélvezői is, csak Nerniában azt sokan nem akarják mert Soros :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!