A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Az ellenzék külpolitikai elképzelései: „hadüzenet” Kínának és Oroszországnak, meg akinek még érdemes

2023. november 28. 19:14

Sohasem szolgálhatja a magyar kormány külpolitikája a magyar nemzeti érdekeket, és mindig meg kell felelnie az aktuális nyugati fősodor divatos elmebajainak.

2023. november 28. 19:14
GELENCSÉR Ferenc
Paranoid Android
Paranoid Android
Pesti Srácok

„A cím sajnos nem túlzás, az ellenzék külpolitikai és gazdasági értelemben teljesen elszigetelné mindenkitől, és ha lehet, össze is ugrasztaná Magyarországot mindenkivel, aki nem áll teljesen amerikai parancsnokság alatt. Miután az Európai Unió teljesen amerikai ellenőrzés alatt áll, Magyarország csak az EU tagországaival és még néhány más országgal kereskedhetne, de azokkal is csak akkor, ha konkrétan megengedik neki. Tanulmányoztuk az ellenzék külpolitikai megnyilvánulásait. Ez a káosz van. Csak a hadüzenet vicc, manapság a hadüzenet nélküli háború a divat.

Sőt, a magyarországi ellenzék még külön figyelne minden EU ország, különösen Németország, Franciaország, Hollandia, Belgium, Spanyolország érdekeire. Romániáról nem is beszélve. És persze pont ugyanilyen lelkesedéssel értenének egyet minden nyugati multinacionális vállalat érdekeivel.

Érdemes tehát végigvenni az ellenzéki pártok és „politikusok” külpolitikai megnyilvánulásait, hogy az abszurditástérkép részleteiben is kialakuljon. Ennek az őrületnek két teljesen racionális szervező elve van a szempontjukból:

  • sohasem szolgálhatja a magyar kormány külpolitikája a magyar nemzeti érdekeket;
  • és mindig meg kell felelnie az aktuális nyugati fősodor divatos elmebajainak.”

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2023. november 29. 14:57 Szerkesztve
"VISSZA A MOCSÁRBA" c. ellenzéki bohózat: Rendezö: A Deklasszált Kommunisták Klubja Szövegkönyvíró: a "Raszputyin" munkaközösség, Nyelvileg lektorálta: Kunhalmi Ágnes blamázs-díjas filológus, A föszerepben: Gyurcsány Ferenc (Predatel Raszputyin), magyar hangja Karácsony Gergely, Mythomániás, öntelt bolsevista grófnő: Dobrev Klára, Nemtudomka, generáldilettáns: Fekete Győr András, Botmixeres angyalcsináló, újgazdag, csalárd milliárdos: Cseh Katalin Mata Hari hamisított viaszmásolata: Donáth Anna, Szárnyaszegett vészmadár: Újhelyi István, Afgán hastáncos, biológiai fegyver vaktölténnyel: Szabó Timea, Alacsonyvérnyomásos küldönc: Tóth Bertalan, Raszputyin komornája és méregkeveröje: Vadai Ágnes, Szereptévesztő mókamester: Tordai Bence, A csapóajtó-balett primadonnája: Kunhalmi Ágnes, Szelfimániás, buja kertész: Gréczy Zsolt, Röpködő lókötő: Hadházy Ákos, Mükedvelö hóhér, lámpavas-megszállott: Márki-Zay Péter, Kamuba sült pojáca: Karácsony Gergely.
Palmimi85
2023. november 29. 12:38
Majdnem olyan nagy formátumú politikus, mint amilyennek tartja magát, igaz a lista legutolsó helyét képes csak megülni/megállni. De ha ez a magyar baloldal, akkor nagyon szomorú a helyzet... mármint a baloldalon. Sajnos nagyon sok pénzért csinálják. Megnézném, mit kezdene egy szakképző intézményben a "szavazóit" bármire is tanítandó... Én visszajöttem tanítani, de nagy csalódás, ez a generáció nem akar semmit, mosdatlanszáj-szindrómás ... ezek közül emelkedhetett ki Gelencsér elvti is, vagy ő egyszerűen csak egy homo kádárikusz????
Palatin
2023. november 28. 23:16
Orbán egy zseniális politikai vezetö, mellette a hazaáruló csibészek joggal nem jutnak labdához, ezért próbálják hazugságokkal, trágáságokkal támadni, de ö csak nevet rajtuk. Az ellenlábasait és ellenségeit ezért az unióban is, itthon is majd megeszi a frász, mert érzik, hogy ezt a hegyet nem fogják tudni megmászni. A nemzetellenes ballibsi magyar ellenzék eszelös ámokfutókká lettek ettöl a belsö gyötrelemtöl. A gyurcsányista ellenzék annyira utálja a saját hazáját, a saját hopnfitársait, hogy ök a magyarok minden sikerét egy sorscsapásként élik meg. A gyurcsányisták szentül meg vannak gyözödve továbbra is arról, hogy Orbánt, - az ö segítségükkel -, az unió elöbb-utóbb valamilyen módszerrel megfúrja, lehetetlenné teszi, és akkor majd öket, mint engedelmes seggnyalókat emeli a hatalomba. De erröl hiába álmodoznak. Gyurcsány ma már Magyarország nyilt ellenségeként tartható számon , akármit is hablatyol. Gyurcsánynak az lebeg a szeme elött, hogy az unió budapesti helytartója lesz
Haramia
2023. november 28. 22:08
Ellenzék? Az meg mi? Ja! Tudom má'! Az a GMO...Genetikailag Módosított Orangután. Yeah!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról