Végső nyugalomra helyezték az esztergomi robbantásban elhunyt rendőrt

2023. október 20. 19:52

A család kérése szerint a gyászszertartás nem volt nyilvános.

2023. október 20. 19:52
null

Lapunk is beszámolt a szeptember 20-án megtörtént tragikus esetről, melynek során Esztergom külterületi részén egy családi háznál robbantás miatt egy TEK-es rendőr életét vesztette, több pedig megsérült. 

Az Index számolt be arról a friss hírről, hogy pénteken örök nyugalomra helyezték a posztumusz rendőr főhadnagyot, Kónya Gábor Lajost Nyíregyházán. A Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgatója, Hajdu János személyesen koordinálta a zárt körű gyászszertartást.

A család kérése szerint a gyászszertartás nem volt nyilvános, 15 órakor kezdődött az északi temető Rózsaparkjában, ahol a hősi halottnak egy díszsírhelyet is adományoztak.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ghelmddfd
2023. október 20. 21:43
Végső nyugalomra helyezték az esztergomi robbantásban elhunyt rendőrt ------------- 1. Nem végső, hanem antsó. 2. Helyez? Bullshit hang z-vel! 3. Nem ban, hanem innen. 4. Huny? Germán hnei? Nem rakem, hová huny, hunyorog? Egal, nem makogem az újónemmagyart. Nem el, de egal. Ha robbanás, hát robban, nem mered, morsad, derbed, habár volt robbanás is, arra volt málás is, morsadás is, arra mereven morsadás, meredés, maratás, morotás, mortály. 5. Nem rendőrár, hanem libernyáksmasszer, hisz dolguk nem van a ra és re stumával, vagyis a rendvel, a rációval, nem a ra és re stuma őrárjai, hanem libernyáksmasszerek.
lájkbajnok
2023. október 20. 20:25
Terrorcselekmény volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!