„Takarodjatok előlem csírák, megjött Turbó papa” – így figyelmeztet a felelős közlekedésre az MKIF

2023. október 23. 09:44

„A saját biztonságod és mások biztonsága is rajtad múlik!” – hívták fel a figyelmet a videóban.

2023. október 23. 09:44

Az MKIF közlekedés-kultúra sorozatának újabb epizódjában Janklovics Péter, alias Turbó papa vett részt egy „tesztvezetésen”.

Mint a bejegyzésben fogalmaztak, Turbó papa „valamit nagyon benézett”, hiszen

  • az autópálya nem tesztpálya, hogy a nagy teljesítményű autót ott próbálgassuk a haverokkal 
  • szabálytalanul vezet és ezzel a többi közlekedőt is veszélyezteti!

A saját biztonságod és mások biztonsága is rajtad múlik! Közlekedj felelősséggel!”

– hívták fel a figyelmet.

A rövid videót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

***

 

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Unknown
2024. január 07. 18:44
Tele a hócipőm a gyorshajtás-bohóckodással! Nem azért mert kaptam decemberben csekket, miután a 70-80-al totójgót megelőztem kemény 105-re gyorsítva. A baj, hogy tele vannak az utak olyanokkal, akik lassabban mennek a megengedettnél. 90-nél 70-80. 60-nál 40. Ezeket nem fotózzák, holott a KRESZ tiltja az indokolatlan lassan haladás.. Értem persze, nem kötelező a megengedett sebességgel menni … DE BASZKI, NEM VAGY EGYEDÜL (használj vészvillogót, T betűt)! A MÖGÖTTED JÖVŐT FELTARTOD, úgy hívják, akadályozásnak. A vezető baleseti ok a RELATÍV GYORSHAJTÁS, de ez nem mérhető. A rendőrök a közlekedésben pedig annyit tesznek, hogy ülnek az autóban és kész. Igazoltatás, ittas vezetés, megállási kötelezettség elmulasztása, elfelejtett irányjelzés, hamis zöldkártya. Ez mint csupa macera - lenne. A nagy teljesítményű autómmal (?), csak 130-al szeretnék menni az autópályán és nem 75-110 között ingadozni kis követési távolsággal, próbálva elkerülni a belső sávba autó közé bevágó andalgókat.
Bulldog Orange
2023. október 24. 12:42
Kissé erőltetett ez a jópofáskodás. A valóság az, hogy húszas éveiben járó, velük egyidős autóval, fiatalok, agyonrohadt Opel, Suzuki, Honda, BMW volánjával okozzák a balesetek javát. A nagyteljesítményű autó drága, és azt kevesebben engedhetik meg maguknak, ebből következően kissebb veszélyt jelentenek matematikailag.... a Mad Max óta tudjuk, a sebesség pénz kérdése! Az átalakított autókra pedig locsolták a pénzt, műszakilag pedig kifogástalan állapotban szoktak lenni, hiszen a gazdáik szemefényei.... Lenne dolga a rendőrségnek, csak könnyebb az autóst baszogatni, mint bűncselekményeket felderíteni, drogterjesztőket elkapni ...
you-brought-2-too-many
2023. október 23. 20:21
Bírom ezt a csókát, eszement nagy arc s remek az orgánuma.
ekeke1
2023. október 23. 14:58
Ez Janklovics Péter humorista.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!